Vita de Vie a lansat piesa „Somn usor” (feat. Dan Stanescu si Alex Teodorescu)

0
80

Somn usor a Vita de VieViţa de Vie lansează Somn uşor,al patrulea single oficial extras de pe Şase (+) – prima parte a albumului Şase/Şase.
Somn uşor a luat naştere în urmaconcursului Join the Band, organizat pe pagina de Facebook a trupei Vița de Vie. Aproape 300 de fani s-au înregistrat și au cântatvariantele lor de strofe pe piesapusă la bătaie de trupă. „Wow! Ascult demo-urile trimise de voi și îmi zâmbește sufletul de fericire! Sunteți atât de diferiți și totuși atâtde frumoși fiecare în parte. Vămultumesc pentru partea voastrăde suflet pusă în piesa asta!” Adrian Despot.
 
Alex Teodorescu şi DanStănescu sunt cei doi fani care au fost selectați de trupă să intre în studio pentru a înregistra împreuna noul single. Alex şi Dan vor urca pe scenă alături de Viţa de Vie la concertul de lansare a albumului Şase (+), din 29 octombrie, de la Arenele Romane.
 
Șase (+) este prima parte a albumului Şase/Şase și conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonați la newsletter-ul VdV: Luna şi noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor și Metaforă de toamnă.  Ultima piesă Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu(Days of Confusion) & Planet Hurmează să fie descoperită pe album.
 
Prima parte a albumului Şase/ŞaseȘase (+) este disponibilă pentru pre-comandă pe www.getmusic.ro/sase. Toţi cei care pre-comandă albumul îl vor primi pe 29 octombrie şi vor avea şansa să participe la o sesiune de audiţii exclusive cu Viţa de Vie.
 
Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului, de pe 29 octombrie, de la Arenele Romane puteţi găsi pe pagina dedicată de Facebook.
 
Viţa de Vie înseamnă:
Adrian Despot // Sorin Pupe Tănase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here