Vita de Vie, Coma, Days of Confusion si Goodbye to Gravity – Concert caritabil 'Acoustic All Stars' – în Silver Church

0
7

Acoustic All Stars 10 decembrieÎn data de 10 Decembrie, miercuri, membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity își unesc fortele într-un concert acustic, menit să strângă fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței – fundație lider în domeniul îngrijirii paliative din România care oferă servicii gratuite de îngrijire a pacienților copii și adulți cu boli incurabile.
 
Cosmin Lupu de la Days of Confusion vorbește despre motivația din spatele evenimentului:
’’M-am gândit încă de anul trecut la ce aș putea face ca să îi sprijin pe cei care au nevoie de ajutor și m-am bucurat să aflu între timp despre HOSPICE și despre munca acestor oameni deosebiți de la bunul meu prieten, Andrei Irode. Nu mi-a luat mult să mă hotărăsc, mai ales ca era clar ca cel mai potrivit este să o fac prin muzică. Am vizitat centrul HOSPICE și apoi am vorbit imediat cu celelalte trupe. Sperăm că acest concert va aduce astfel alinare și bucurie celor care trec prin momente grele.’’
La eveniment vor fi de asemenea prezente două dintre cele mai renumite saloane de tatuaje din București – SPUNK – Tattoo, Piercing, Music & Underculture și Dark Side Ink Division, fiecare având standul propriu unde vor interacționa cu cei pasionați de tatuaje.
Biletele pot fi achiziționate din Rețeaua IaBilet.ro sau la eveniment pentru suma de 25 de lei.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here