Vitas revine în România pe 7 aprilie

0
56

Vitas 7 aprilie 2016Despre “vocea de diamant” a lui Vitas se crede  ca are puterea de a vindeca anumite afectiuni. Invitat intr-o emisiune a televiziunii ruse pentru a dezbate acest subiect, Vitas a precizat ca, la concertele sale, a vazut oameni care asezau recipiente cu apa langa scaune, pentru a fi astfel incarcate cu vibratiile produse de vocea sa. “Sunt fericit”, a spus Vitas, “pentru ca le pot oferi oamenilor nu numai arta mea, dar si ocazia de a scapa de anumite probleme de sanatate! Dupa cum se stie, exista multe tipuri de vibratii pe lume. Si in vocea mea sunt anumite tipuri de vibratii care influenteaza clar structura apei. Iar mai tarziu, daca o persoana bea din acea apa simte la nivel fizic, dar si emotional anumite schimbari”.
Vitas a mai precizat ca muzica sa este eficienta pentru obtinerea unui tonus general bun, dar si pentru combaterea starilor depresive. Intrebat de unul dintre prezentatorii emisiunii daca apa supusa la vibratiile vocii sale isi schimba compozitia chimica, Vitas a raspuns ca au fost facute déjà cercetari in clinici germane, vreme de bine de un an si jumatate si s-a constatat ca, in mod cert, apa isi schimba structura moleculara.
Experimentul a fost recreat si in studioul de televiziune, iar participantii la emisiune care au baut apa incarcata de vibratiile vocii lui Vitas au fost avertizati de cantaret ca este posibil ca aceasta sa-si fi schimbat gustul: https://www.youtube.com/watch?v=Dhsf0K8BsaI
Una dintre tarile in care milioanele de fani ale lui Vitas starnesc o adevarata isterie la concerte si au un respect cu totul special pentru calitatile uluitoare ale vocii sale este China. De ziua sa de nastere, Vitas a primit un cadou mai putin obisnuit de la fanii sai chinezi – o statuie, care acum este gazduita de Acadamia de Arte din Guangzhou, China.
Biletele la concertul “History of my Love. 15 years with you”, pe 7 aprilie, la Sala Palatului pot fi achizitionate de pe Vreau Bilet, http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here