Vizi Imre a lansat piesa-pamflet “Talalaic” – VIDEO

0
32

Vizi_Imre_ Talalaic aCompune muzica din liceu, are un playlist de peste 600 de piese, stie sa cante in 10 limbi straine, iar acum Vizi Imre a lansat piesa “Talalaic”, un pamflet despre lumea muzicala si colaboratorii ei.
Fiecare artist isi stabiliteste prioritatile, unii dorindu-si cu orice pret sa fie la radio si la tv, sa cante ceea ce e in trend, insa pentru Vizi Imre a fost dintotdeauna mai important mesajul si continutul piesei.
Astfel, mai in gluma, mai in serios, Vizi a scris piesa “Talalaic” si a filmat si un videoclip pitoresc, in zona Transilvaniei, regizat de Alecs Nastoiu, cu care artistul a mai colaborat la realizarea sountrack-ului pentru filmul “Billion Star Hotel”, rasplatit cu 12 premii si 33 de nominalizari internationale.
Cu multa dragoste si respect pentru natura si lucrurile simple, Vizi s-a filmat atat intr-un tarc de oi, pe care le-a transformat in spectatori, intr-o caruta folosita drept scena, cat si pe camp, locul unde artistul se simte cel mai liber si de unde isi culege inspiratia.
“Vara e momentul lansarilor de piese cu videoclipuri la mare, cu putine haine, stiti despre ce vorbesc. Eu nu sunt impotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, insa eu tin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele.  Piesa “Talalaic” e foarte vesela, nu vreau sa fie cu suparare pentru nimeni. Trebuie luata ca atare, e un pamflet”, marturiseste Vizi Imre despre noua lui piesa.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here