Vlady Cnejevici şi Teo Boar, proiecte numeroase, fără Pasărea Rock

0
516

 

Vlady Cnejevici 2013-  Foto Aurel Virlan a
Foto Aurel Virlan

Pentru a avea o imagine clară, am luat şi noi legătura cu Vlady Cnejevici şi Teo Boar, oameni care au fost prezenţi la „naşterea” grupului Pasărea Rock. Dacă Teo Boar a fost „îndepărtat” din motive neclare, Vlady Cnejevici a renunţat la colaborarea cu grupul în semn de solidaritate cu colegul său. De altfel, cei doi cântă în continuarea în Pasărea Colibri cu Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă, în Mircea Baniciu Band (pe 31 iulie vor fi la Suceava în această formulă), cu Ioan Gyuri Pascu (în formula cu Blue Workers vor fi prezenţi la Folk You zilele următoare) şi din când în când cei doi participă la spectacole sub numele de Pacifica.
Despărţirea de Pasărea Rock s-a produs în luna mai.
Era normal ca managementul grupului Pasărea Rock să informeze direct sau prin intermediul paginii de Facebook despre orice modificare a componenţei. În fond şi venirea lui Sorin Voinea este una importantă pentru grup.
Sperăm că Pasărea Rock nu va mai suferi alte modificări de componenţă şi va reveni la rock-ul promis la lansare.
 
 
Mai jos puteţi citi un articol scris de Zoltan Varga, preluat de pe site-ul pressalert.ro
După succesul pe care l-au repurtat anul trecut în Timişoara, Pasărea Rock pregăteşte un nou eveniment special în oraşul nostru, care va fi inclus în cadrul turneului naţional pe care muzicienii îl vor întreprinde sub genericul Pasărea Rock Simfonic. În urma unui articol apărut în presa centrală în care s-a anunţat că doi membri ai trupei au părăsit trupa, am luat legătura cu management-ul formaţiei.
„Este adevărat că Vlady Cnejevici şi Teo Boar nu mai fac parte din proiect. În locul lor colaborăm cu Sorin Voinea. Nu este adevărat că stăm degeaba, este adevărat că nu au fost prea multe apariţii, datorate în primul rând proiectelor personale ale componenţilor care anul trecut au fost lăsate deoparte, cumva. Avem un proiect nou la care s-a muncit foarte mult în primăvară. E vorba de “Pasărea Rock Simfonic”, proiect care a avut două prezentări. Vrem să facem un turneu în toamnă cu acest proiect şi Filarmonica din Timişoara este parteneră pentru cel puţin două concerte. Unul dintre aceste concerte va avea loc la Timişoara, un loc unde am fost primiţi cu căldură şi în care aşteptăm cu nerăbdare să revenim“, ne-a declarat Valentino Rudolf, managerul formaţiei Pasărea Rock.
Anul trecut, formaţia Pasărea Rock a susţinut două concerte de succes la Timişoara. În luna decembrie, formaţia a cântat sub genericul „Timişoara Mon Amour“, acesta fiind cadoul pe care Pasărea Rock l-a adus Timișoarei și timișorenilor la ceas de pioasă aniversare: un sfert de veac de la eliberarea de comunism a primului oraș liber din România. Pasărea Rock se află în faza de finalizare a albumului. „Ioji Kappl lucrează încă la orchestraţii pentru a mări programul. Noi am făcut cele două concerte cu Filarmonica din Ploieşti şi cu Orchestra Camerata Regală cu un repertoriu jumătate rock- jumătate simfonic. A prins extraordinar! Aşa că am hotărât să mărim partea cu Orchestra. Discul este aproape gata, mai sunt de pregătit două piese noi şi mai trebuie intrat în studio şi înregistrat. Probabil că nu va apare anul acesta din cauză că nu vrem să ieşim cu două produse în acelaşi timp“, a mai adăugat Valentino Rudolf, managerul formaţiei.
Articolul poate fi citit aici: http://www.pressalert.ro/2015/07/pasarea-rock-zboara-mai-departe-si-aduce-un-concert-extraordinar-la-timisoara-cine-parasit-trupa/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here