Weekend fresh in Parcul IOR cu Alex Ștefănescu (1 August) și trupa byron (2 august)

0
146

Cel de al 3-lea week-end al Stagiunii Muzicale Estivale 2020 vine cu o dubla adiere muzicala in acest inceput de august pentru spectatorii deja abonati la cele 200 locuri pe deplin securizate din punct de vedere sanitar in Foisorul de lemn din Parcul IOR.

Cele 2 proiecte propuse de organizatori sunt ALEX STEFANESCU (“cantactorul” care isi traieste de fiecare data altfel piesele) si trupa BYRON (care de 14 ani umple spatiul intre scena si public cu o emotie de calibru).

„Muzica e pasiunea si vindecarea mea. Imi place sa o impart cu altii. Pe perioada Starii de Urgenta, cat am stat inchisi in case, trecand printr-o multime de stari contradictorii, am scris spectacolul-concert “Vindecare”.

In acest caz vindecarea vine din interior si muzica e cheia.

 

Desi viitorul ma ingrijoreaza, sunt foarte fericit ca in perioada asta, este posibila intalnirea cu publicul, in conditii de siguranta. Concertele online sunt ok dar nimic nu se comparca cu schimbul de energie care se intampla intre persoane.

Sper ca vom reusi sa fim responsabili impreuna, pentru a ne putea bucura si pe viitor de spectacole live.

Pana atunci, ma delectez cu fiecare clipa pe scena si fiecare intalnire directa cu publicul” – sustine ALEX STEFANESCU inaintea concertului din 1.08.2020, ora 20.30, in cadrul SME 2020.

Iar pe 2 august, de la aceeasi ora 20.30, cei care au reusit sa cante in cei 14 ani de cariera cu acelasi aplomb si aceeasi emotie alaturi de orchestre simfonice, fanfare sau DJ, in mari festivaluri sau cluburi underground, sa realizeze muzica orginala pentru spectacole de teatru sau productii de televiziune vin in cadrul Stagiunii Muzicale Estivale cu convingerea ca doar impreuna cu publicul trecut rabdator prin toate masurile de control preventiv impotriva raspandirii coronavirusului se pot considera detinatori ai unui buletin de „consumatori de vise” – BYRON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here