WEEKEND ROCK ACUSTIC IN PARCUL IOR (25 și 26 iulie)

0
134

Proximul week-end ne prilejuieste intalnirea cu 2 interesante proiecte de rock acustic in Foisorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), in cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020.

Este vorba de artisti care in aceasta perioada de izolare si-au reamintit anii de inceput al carierei lor cand, in fapt, s-au conturat mai toate piesele lor de rezistenta si acum le readuc in fata fanilor in versiuni acustice si formule scenice restranse care traduc si transmit insa mai multa emotie: Vita de Vie – Acu2tic (sambata, 25 iulie) si Vunk – Numai la doi (duminica, 26 iulie). Ambele concerte – de la ora 20.30.

Accesul publicului se face incepand cu 19.30, presupunand triajul observational si obtinerea tichetelor pentru cele doar 200 de locuri amenajete in deplina siguranta sanitara.

Ce spun protagonistii despre aceste demersuri artistice?

 

Acu2tic este pentru noi o intoarcere la origini, in vremea adolescentei, cand, oriunde mergeam, aveam o chitara agatata in spate iar fiecare popas insemna un cantec.

Asta facem si acum, eu impreuna cu Cezar, cantam piesele Vita de Vie fara tobe, clape sau bass, in doua chitari acustice si un munte de suflet.” – Adrian Despot

 

VUNK-Numai la doi” este un spectacol pe care îl prezentam în premieră în acest weekend.

O să cântăm hituri VUNK și piese din perioada Vank, în variantele lor acustice.
Vom fi doi prieteni buni in fața altor prieteni, povestind despre muzică și viata, cu un pian și o chitară acustică” – Cornel Ilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here