„Yodel It!”, favorită la casele de pariuri

0
38

Ilinca si Alex Florea Eurovision 2017 aArticol preluat din Adevărul
Ilinca Băcilă şi Alex Florea, care vor reprezenta România la Eurovision 2017 cu melodia „Yodel It!“, sunt cotaţi la casele de pariuri cu a doua cea mai mare şansă de a ajunge în finala concursului internaţional şi ocupă locul cinci în clasamentul favoriţilor la marele premiu.
Ilinca Băcilă şi Alex Florea, câştigătorii Selecţiei Naţionale, par că se vor califica fără probleme în finala Eurovision 2017, având a doua cea mai mare cotă (1.08) la casele de pariuri. Reprezentanţii României, alături de cei din alte 19 ţări, urmează să evolueze în prima jumătate a celei de-a doua semifinale, ce va avea loc pe 11 mai la Kiev.
Favoriţii din a doua semifinală Eurovision 2017 sunt reprezentanţii Estoniei, Koit Toome şi Laura, piesa „Verona“ având o cotă de 1.05. Potrivit clasamentului publicat de site-ul eurovisionworld.com, în finala Eurovision 2017 vor mai ajunge San Marino, Israel, Serbia, Rusia, Bulgaria, Norvegia, Lituania şi Macedonia, în timp ce reprezentanţii din Austria, Irlanda, Danemarca, Ungaria, Olanda, Belarus, Elveţia, Malta şi Croaţia par să aibă şanse foarte mici să treacă de semifinala Eurovision 2017.
(…)
Şi în ceea ce priveşte câştigarea finalei Eurovision 2017 de pe 13 mai România este cotată cu şanse mari, ocupând locul cinci în clasamentul în care au fost luate în calcul cele mai importante case de pariuri. Principalul favorit este însă italianul Francesco Gabbani, cu piesa „Occidentali’s Karma“, podiumul fiind completat de Suedia şi Rusia, chiar dacă aceste două state nu şi-au ales încă artistul ce le va reprezenta în competiţie. La polul opus, printre ţările clasate pe ultimele poziţii, cu cele mai mici şanse de câştig, se numără Spania, Albania, Slovenia, Cehia şi Muntenengru.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/ilinca-alex-cotati-sanse-mari-ajunge-finala-eurovision-2017-castiga-concursul-principalii-favoriti-casele-pariuri-1_58bea9375ab6550cb81a80c0/index.html
 
Aveți aici previziunile pentru semifinala a doua (în care participă și România):
http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision-semi-final-2
Precum și previziunile privind câștigătorul de la Kiev (deocamdată, Italia este pe primul loc, iar România este în top 10):
http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here