Zdob si Zdub in concert extraordinar pe 14 aprilie la Hard Rock Cafe

0
27
Zdob si Zdub 14 aprilie (419 x 600)Seria concertelor incendiare marca BestMusic Live continuă la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te aşteptăm la concert pe 14 aprilie, de la ora 21.30. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei!
De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.
Pe 14 aprilie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, aşa că grăbeşte-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.
Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar si in ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preţuri:
– 120 lei, cu loc la masă, în sală
– 65 de lei, fără loc, în faţa scenei.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here