Zeci de persoane confirmate cu COVID-19, în picioare, la coadă la spital. Durata de așteptare, aproape de 3 ore

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
28

Zeci de pacienţi confirmaţi pozitiv aşteaptă la rând la Iaşi, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase, pentru a fi evaluaţi de un medic specialist. Numărul mare de cazuri noi zilnice face ca acest flux să fie constant la poarta unităţii medicale. Autorităţile sanitare spun că încearcă să facă programări astfel încât numărul celor care vin pentru o evaluare, în acelaşi timp, să fie cât mai mic. Durata de aşteptare este de aproape 3 ore.

Bărbat: Ţi-a dat rezultatul şi ai venit direct aici, cu fişa. Şi stai în aşteptare, în stand by. Asta este! Câte trei, trei, trei, şi până vine prânzul şi noi stăm aici.

La poarta Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi sunt şi câte 30 de pacienţi care aşteaptă în acelaşi timp pentru a fi luaţi în evidenţă.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Sunt pacienţi care tocmai au primit un rezultat pozitiv şi au venit pentru evaluare la Spitalul de Boli Infecţioase, astfel încât să fie consultaţi de un medic specialist, să li se prescrie tratamentul şi dacă nu este necesar să fie internaţi, să semneze o declaraţie pe propria răspundere că vor rămâne în izolare.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/zeci-de-persoane-confirmate-cu-covid-19-in-picioare-la-coada-la-spital-durata-de-asteptare-aproape-de-3-ore-1387866

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here