OBOSESC PROGRAMELE TV SAU NOI?

0
202

HANDBAL ZGOMOTOS

Ciudată strategia celor de la CSM București (sau a celor de la Polivalentă) prin folosirea unor secvențe enervante, de huiduieli, urale prost gestionate. Era și un animator, care țipa la o sală goală. La Gyor  (când au jucat cu Rm Vâlcea) era sala plină, vie, cu măști, la noi nu e nimeni. Cu Neagu (revenită după Covid 19) echipa s-a mișcat binișor…Am preferat LookSport (18.10) unde nu e Costi Prună cu aoăleuuu-urile lui! Cosmin Băleanu și Bogdan Voina sunt mult mai o.k., au făcut sport, deși au și ei fixațiile lor cu vârsta jucătoarelor. Și ei s-au plâns de zgomotul inutil venit din difuzoare. Spre norocul nostru FTC Ferencvaros a folosit multe junioare, pentru că lipseau 5-6 titulare. CSM București a câștigat lejer cu 25-19!

 

PSD SE ÎNTĂREȘTE MEDICAL-INTELECTUAL?

Dr. Rafila e deja declarat pe listele parlamentare. Duminica s-a prezentat și dr A. Steinu-Cercel ca find al doilea pe lista PSD-București, după Firea, la parlamentare. A mai spus că nu scăpăm de Covid înainte de 2023. Poate-i spune și lui Ciolacu, să nu mai creară inutil amânarea alegerilor, că tot așa rău va fi. Fără îndoială crește I.Q.-ul partidului! 

 

DUMINICA SPORTIVĂ NU MI-A PRIIT!

Greu, foarte greu să rezist la un matinal moderat de V. Grigoroiu. Indiferent de invitați, el vorbește peste ei, ton ridicat, răstit, nu-i lasă să-și exprime opinii, îi contrazice, deși le cere părerea. De ce nu face el emisiune singur, nu înțeleg. Aurel Țicleanu știe fotbal, știe cu ce se mănâncă antrenoratul, e federal, dar nici el nu are loc de întors. Narcis Drejan, tot oltean, ziarist, preocupat și de psihologia sportului e un om documentat.Mi-a plăcut felul în care Țicleanu l-a apărat, cu argumente solide, pe Mirel Rădoi. Am renunțat la ultima parte pentru că stilul zgomotos mă obosește.

CU STIL SAU CU SCANDAL?

Maurice de la Bravo ai stil (Kanal D) e convins că rupe tot, că e spiritual. E doar mitocan, iar pupezele din emisiune înghit orice. Botezatu e reținut, adesea dur cu ținutele, Bădulescu (o apariție artificială, zgomotoasă, ridicolă) vorbește mult și prost. Acesta e Juriul. Cum arată ținutele nu pot spune pentru că 80% mi se par freaky…Sigur că mă vor contrazice doamnele care se pricep. Pe mine mă interesau reacțiile intepersonale. Total fără substanță, fără umor, fără sens.Roxana Nemeș a avut o apariție plăcută în ținută Melanie Trump. Era o seară tematică. Totuși Maurice nu i-a dat nota maximă.  Și nu-s toate fetele nasoale. Aș combina acest semi-reality cu Puterea dragostei și poate ar ieși ceva dinamic, atractiv.

OARE CÂTE NUNȚI SE NASC DE AICI?

Mireasa (A1) e moderată de Simona Gherghe. Sigur, cea mai bună în acest rol ingrat. Și aici se aduc băieți, sau fete pentru doritori, doritoare. Aici apar și mămicile. Tot emisiune de sâmbătă la prânz. Inculți, needucați, mârlani. Se citesc mesajele de pe net în comun. Înjurături la greu…Dacă la Kanal D, sunt aleși băieți mai lucrați, mai culturiști, cu creier neglijat, aici sunt unii nașpa rău. Unii au comportament de sociopați autentici. Dacă se prefac, o fac foarte bine!

Ferma (ProTV) mi se pare un reality stupid. Silicoane, sportivi, caractere șubrede, conflicte regizate…Două persoane mai antipatice, ca Giulia și Gabriel (un bucătar necioplit) găsești greu. I-au pus fermieri șefi, fapt care a generat conflicte. Asta s-a dorit. Mai nasol e că nu există reacții de empatie față de cei abuzați, față de bully-ingul celor doi Șefi de carton. Nu știu cum o cheamă pe cea care i-a înfruntat, dar mi-a plăcut enorm! Cred că e model, sportivă sau așa ceva. Elena sau confund? Multe componente sado-maso,defecări, trimiteri porno, dar și absența oricărui element pozitiv, mă fac să mă feresc de echipa ”dirijată” de Mihaela Rădulescu și colegul zdrahon. Se dă în reluare în plină zi de sâmbătă, așa că vede oricine. Și ce dacă dai anunțul acela ipocrit privind copiii sub 12 ani? Bucătarul Gabi a fost taxat de toți concurenții și pe drept. Frații Stoica au fost puși la duel de ”perversul” Șef. Firește că și Elena a fost trimisă să lupte cu periculoasa Anda Adam. A învins tinerețea. Din câte am înțeles Anda era foarte harnică în gospodărie, în bucătărie. Ar fi trebuit să conteze aceste talente, nu cele de forță și rezistență! Dar așa-i formatul, nu?

ALEGERI SAU CARANTINĂ TOTALĂ?

Grija A3-PSD e să se amâne alegerile. Pentru asta l-au invitat pe Dorneanu, președintele CCR, care e revoltat de spusele lui Orban la adresa CCR. Cum nu era nimeni să-i dea replica, s-a apelat la oamenii curați ca Cristoiu, Ciuvică ș.a. Cristoiu știe că Europa îl va premia pe Iohannis, orice greșeli ar face. Un caz abordat de Gâdea este cel al consilierului Manciu care lucrează la Guvern, dar nu are licență, că a fost exmatriculat din facultate…sau din școală? Ce mai contează? Ciudat e că tocmai acolo unde țopăie plagiatorii ca la ei acasă, se vorbește de lipsa studiilor. Șeful Grupului de Comunicare Strategică ar trebui să aibă studii complete, s-a spus acolo. Orban a afirmat că el știa că ăla nu a terminat studiile, că muncește mult, că e harnic și muncitor…Bășcălia e în toi. Una din echipa lui Orban, care purta mască permanent, inclusiv la statusul de pe FB, s-a infectat. Spre bucuria lui Badea, cel mai important (c)analist al Latrinei 3.

BECALI REVINE!

Familia lui Becali s-a vindecat în viteză maximă cu medicamentele date de el. Asta afirmă GB. Chiar și mama lui, de peste 90 de ani, a avut probleme doar 2-3 zile. El a cerut acum vaccin de la ruși! Vrea să ne dea tuturor! Abia a ieșit omul puțin până la Curtea Supremă și imediat s-au născut pagini de ziar, multe știri. De asta se și crede atât de important pentru presa națională!

Nicușor Dan nu-și poate prelua mandatul. Legile sunt ciudate, sau oamenii sunt aiurea? Deci nu avem primar-general! Ba o avem pe Firea!

Canal 33 are programe tematice, adesea, interesante. Cum optimizezi lucrul acasă, e unul. Nu-mi plac moderatorii, gazdele, dar mai aștept. Ar fi util să se treacă numele vorbitorilor pe ecran. Presupun că ei, în bula lor, se cunosc între ei. Am descoperit, zilele trecute, MedikaTV. Nu m-am edificat încă.

TUCĂ PESTE TOT, A OCUPAT 5 SERI LA SÂRBUTV

Aleph News. Covid e mai puțin grav decât s-a crezut, spune un medic celebru la Marius Tucă Show (de ce show, nu înțeleg?). Mortalitatea nu a crescut. Testele nu sunt fidele, marjă de eroare foarte mare. Adesea 80%. Pe ecran nu scrie numele, iar în plină expunere intervine gazda cu ăăăpublicitate! Astărăstoaie are unele argumente, când se referă la incoerență și greșeli.* Mihaela Bilic a vorbit, tot la Tucă, despre dieta intuitivă.

O agitatoare la RomâniaTV spune că Armand a fraudat în alegeri! E o tipă pe care o tot văd la ei. Nu știu dacă e doar o fanatică, sau e chiar jurnalistă. Gazda, Ruse nu-i cere să aducă dovezi!

CRIMINALIȘTII EPIDEMIOLOGI

Dr. Butoi are soluții pentru combaterea pandemiei. Cu  Mirela Voicu la A3. Unii s-au vindecat de Covid. 140.000 s-au făcut bine. El consideră că nu e normal să nu permiți necropsia! E important științific. Altfel nu știi de ce a murit cineva.Aici are dreptate. Însă omul nu știe că n-ai voie să faci pomană cu 200 de invitați, chiar dacă n-a murit de Covid. Conspirații, insubordonări…Butoi exagerează mereu, pentru că-i place show-ul. E competent în criminalistică, dar în epidemiologie e ca noi!

FOTBAL VORBIT CU RADU NAUM

Abuzurile lui Naum nu au limite. Mă refer acum strict profesional. Vorbește permanent și rar îi întreabă ceva pe Duckadam sau Balint. Dacă cei doi încearcă să vorbească, îi întrerupe și îi contrazice. (17.10) E o modă la DigiSport? Să comentezi declarațiile jucătorilor, care nu-s de față mi se pare o lipsă totală de inspirație. Dacă, Doamne ferește, Duckadam are altă părere, vorbește peste el, lipsit total de argumente. Băiatul ăsta este într-o prelungită criză a imaginii de sine, un narcisism puturos. Îi place la nebunie să țină expuneri despre fotbal unor profesioniști care au avut performanță, iar când nu mai are ce spune ne ”amenință” cu Crăciunescu, unicul specialist în arbitraj. I-a pronunțat numele de vreo 10 ori, deși nu-l obliga nimeni să discute problemele de arbitraj, dacă tot va veni marele Crăciunescu și ne va lămuri. ”Fază periculoasă” la 50 de metri de poartă, cu 4 apărători așezați în linie la 40 de metri? Mult fotbal știe dl. Naum!

La Național TV am nimerit la o Premieră (așa scrie pe ecran) cu Adrian Enache și Diana Matei prezentatori. Au cântat un cântecel de deschidere și apoi au mulțumit, de credeam că s-a terminat:tarafului Cleante, dansatorilor, compozitorului. Anunțurile, prezentările sunt ca la circ, exaltare jucată și iar mulțumiri pentru Taraful Cleante! Urmează (pe două voci) Liviuuu Teodorescuuuu! Penibil! Gata! Start Show este ghiveciul tipic din anii 80, dar mai prost făcut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here