Playlist: Ziua Națională a Tineretului (2.05)

0
214

Playlist: Ziua Națională a Tineretului (2.05)La data de 2 mai sărbătorim tânăra generație. Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost inițiat în anul 2004, de către 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare.

La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, aceasta fiind și Camera decizională. Astfel, conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit Ziua Națională a Tineretului.

Ziua Națională a Tineretului este ziua în care suntem datori să analizăm dacă facem suficient pentru generația adulților de mâine, dacă reușim să le asigurăm un viitor în țara natală și dacă tinerii beneficiază de condiții europene de educație și dezvoltare personală.

Dincolo de organizarea de evenimente dedicate tinerilor, binevenite în comunitățile locale, în această zi trebuie să facem atât bilanțuri, cât și proiecte noi care să mobilizeze și să motiveze tânăra generație.

Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, și-a propus construcția de noi creșe și grădinițe, dar și modernizarea și dotarea celor existente.

Puteți citi mai multe aici:
https://www.curierulnational.ro/Actualitate/2018-05-01/2+MAI+-+Ziua+Na%C8%9Bionala+a+Tineretului

Și câteva cântece pentru cei cu spirit tânăr:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here