SE DESCOPERĂ ACOPERIŢII?

0
32

Aseară am văzut de două ori expunerea lui Robert Turcescu. Nu se leagă nimic cu logica. Totul părea ceva rupt din teatrul absurd. Colegii săi de platou păreau sincer uimiţi. Componenta mistică pe care n-am auzit-o niciodată la Turcescu, a dominat discursul. Ceva nu e în regulă şi sper să aflăm cândva. Am citit azi textul lui Andronic. Şi eu am folosit exact formula”delir mistic” într-o discuţie privată…Poate greşim amândoi, dar atunci e mai nasol! Citiţi aici:
 
 
http://www.evz.ro/confesiunea-lui-robert-turcescu-intre-combinatie-operativa-si-delir-mistic-am-asistat-la-razbunarea-lui-voiculescu-la-santajul-unor-politicieni-sau-la-inceputul-unei-campanii-de-dezvaluiri.html
 
Subiectul a rămas pe rol. Se fac dezbateri, se discută şi pe B1TV. Nu mai intru în amănunte. CTP îl acuză dur pe Turcescu.  A jignit telespectatorii de care a spus că nu-i pasă. Şi-a jignit colegii aseară, pe care nu i-a lăsat să-i pună întrebări, ba a sugerat că oricare poate fi în situaţia lui. CTP n-a scăpat ocazia de a-l ataca şi pe Băsescu.  În final şi făcut reclamă la blogul lui! Se pare că niciunul nu ştie exact ce înseamnă ofiţer acoperit. Povestea lui Turcescu e bizară, e dubioasă, pare un exerciţiu jurnalistic prost pus în pagină, riscant, teribil de riscant. Lăzăroiu spune ceva. Ofiţerul acoperit e discret, nu se declară ca atare. Dacă Turcescu va deconspira o acţiune a serviciilor, atunci poate fi judecat, altfel nu păţeşte nimic. S-au spus multe, se vor mai spune şi mai multe, dar eu aştept să avem lămuriri pe bune! Presimt că vom avea lămuriri de-un fel sau altul înainte de alegerile prezidenţiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here