E GREU SĂ PROMOVEZI FĂRĂ PRESĂ!

0
31

communication breakdown comunicare PR aSe tot vorbește despre PR, despre specialiști în domeniu, despre rolul Facebook și altor rețele de socializare în promovarea evenimentelor muzicale. Sigur că rămân utile clasicele forme ca televiziunea, radioul și presa scrisă (print) precum și afișajul stradal.  D& D East Entertainment vrea să arate că nimic nu contează mai mult decât capriciile unui organizator, sau cine o fi în spatele acestei firme provenite din grădina lui Marcel Avram. Joi am primit mail cu invitație pentru vineri, atenție, la 9,30 la o conferință de presă care urma să se desfășoare la Radio Nu știu cum,undeva spre Ikea din Băneasa. Rețineți că nu se preciza niciun nume de artist. Doar așa, ne adunau, de dragul conversației. După două ore am aflat că întâlnirea fără scop se amână, pentru că cineva, acolo Sus, nu se simțea bine. N-a știut când a scris, starea s-a agravat în două ore!  Se preciza că va fi întâlnirea mult visată marți, deși la un diagnostic cât de cât riguros, nu poți anticipa durata afecțiunii. Luni după amiază, adică pe 21.03. am primit mail, prin care eram invitați a doua zi la ora 10,00 în același loc. Seara, înainte de culcare, mi-am consultat corespondența și ce aflu? Nu e dimineața, ci la 13, marți 22.03. Tot la radio-ul acela, căruia nu cred că e normal să-i fac reclamă neplătită. De fiecare dată era solicitată confirmarea prezenței, ca și cum locurile în acel spațiu erau limitate. Din respect pentru colegii mai tineri, nu m-am dus, ca să poată sta ei pe scaune și să afle nu știu ce, pentru că organizatorul acestei des amânate întruniri n-a spus de ce ne vedem. Știu că domnișoara (posibil doamna) Denisa Săndulescu e captivată de oamenii de presă și deduc că întrunirea era un semn de dor către noi. Ce credibilitate are un astfel de PR ? Cât respect arată față de cei care în mod real susțin TOATE evenimentele muzicale din România?
Această firmă ne-a mai convocat și-n alte ocazii ”blind” precizând că cei care vin la conferință, primesc acreditări la concert. Era vorba despre Tom Jones, la prima sa apariție la București. Marcel Avram însuși a fost prezent la discuții, alături de dșoara Denisa, a promis, a fost drăguț, ne-a oferit fursecuri, cafea, sucuri…ce mai, o feerie culinară, după care eu, precum și Iulia am rămas fără intrare la concertul propriu zis, pe care l-am promovat intens pe FB, internet și radio. Deci?
Noroc cu Georgiana Mihăilă care ține legătura în mod decent și nemijlocit cu cei care chiar fac presă pop-rock în România. E bafta lui Marcel Avram și poate și a noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here