23 AUGUST…CE TRIST!

0
43

1_5N-am fost optimist, dar am sperat ceva. Un joc la sacrificiu până la capăt. Stadion plin, dar galerie subțire. Steaua nu are ce-i trebuie pentru performanța mare. Un lot echilibrat, un antrenor matur cu personalitate, un patron normal, nu un grandoman. Sporting nu era o echipă de nebătut. Dar era nevoie și de inteligență, inspirație. Ai noștri au luat gol rapid, din greșeală clară de plasament, apărare. Au egalat repede, în min 20.Meritul lui Alibec. Cum să explici o cădere care duce la 1-5 ? De ce să cadă o echipă care s-a odihnit săptămâna trecută? Cu excepția lui Alibec, parțial Filip și Popescu, nu știu dacă a mai mișcat cineva la nivel normal. Speranța era de autodepășire a 11 oameni. La cât bănet urma să ia fiecare numai lipsă de motivație nu poate fi! Au avut atitudine ca Halep în finala recentă, dar ea este a doua în lume, ea a făcut ceva pentru brand-ul personal. Echipa asta se adună, se caută, se cumpără, se vinde, dar nu joacă. Mai grav! NU LUPTĂ!
Radu Paraschivescu a semnalat clar că rotația cadrelor în echipă face rău. Steaua cumpără tot și inutil. Fără cap, slăbind alte echipe, dar jucând mediocru. FCSB nu are garanția că trece de CFR și Dinamo sau Craiova.
Grupele Champion s League devin de neatins. Tristă noapte pentru fotbalul nostru. Poate Viitorul scoate un rezultat onorabil, nu o calificare și ne mai calmăm. Naționala e pe mâini bune, nu va genera emoții, așa că ne putem concentra către alte sporturi. Vorbesc serios. Mi-a părut extrem de rău de miile de oameni de pe Național Arena din această seară. Și ei au sperat!
 
 
INSTABILITATEA PSIHICĂ SE AGRAVEAZĂ, AȘA CĂ LA FCSB VA FI ȘI MAI RĂU. IATĂ DOVEZI EXTRASE DE PE SPORT.RO
„Noi am fost egali ca si scor, dar nu ca joc. Si Viitorul a fost egal cu noi anul trecut dar am avut 10 ocazii. Ca joc s-a vazut ca e mare diferenta. La nivelul asta un singur jucator face diferenta de plus sau minus valoare. Aici nu poti sa faci fite. Cand l-am bagat pe Gnohere si am jucat cu doua varfuri a inceput nunta. Nu poti sa joci cu doi atacanti cu o echipa asa de buna. Cand doi jucatori nu se apara, te mananca! Nu putem decat pe ruta campioanelor acum. O sa vina Nedelcu, Filip ati vazut, a facut si greseala aia… Vin patru jucatori acum, intra Benzar, Balasa, Nedelcu si Coman”, a spus Gigi Becali dupa meci.
„Nu ma intereseaza decat campionatul, o sa jucam in Europa League cu rezervele. Nu mai exista decat campioana pentru noi. Dica a trecut examenul, nu mai are rost sa il punem la indoiala.”, a adaugat patronul Stelei.
Florinel Coman are o afectiune ciudata. „Are varice. Varicele se opereaza, nu e problema. Coman si-a pus lipitori, i-au luat 2 kile de sange, metode babesti… si acum e anemic ca i-au luat alea prea mult sange”, a spus Becali.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here