ARTIȘTII PROPUN (ep. 37): LIA BUGNAR vă recomandă muzică, piese de teatru și cărți

0
179

Lia Bugnar
Lia Bugnar

În această săptămână, Lia Bugnar (actriță, scenaristă, regizoare, scriitoare) ne prezintă muzica, piesele de teatru și cărțile care i-au marcat viața. Despre activitatea artistică a Liei Bugnar, puteți afla mai multe de pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/lia.bugnar
Iată recomandările primite:
Spectacol de teatru:
„Apa de mina” – Teatrul Act – dupa parerea mea, e cea mai bine scrisa piesa de teatru din orasul nostru. Si spectacolul e jucat impecabil de actori foarte buni.
 
Carte:
„Iata-ma!” de Jonathan Safran Foer. Nu ca-i cea mai de curind carte citita, dar e impecabila. Acest scriitor e de-o desteptaciune care starneste cea mai pura invidie in mine. E fenomenal si are doar vreo treizeci de ani.
 
Ca film, mi-as permite a recomanda o miniserie „The Handmaid’s Tale”. E deja asezata bine de tot concluzia ca serialele au ajuns muuuult mai bune decit lungmetrajele, n-o sa argumentez asta. Aceasta miniserie e o demonstratie ca asa e. Perfectiune de la jocul actoricesc pana la estetica filmului. Cat despre scenariu nu mai comentez, imaginatia acestor creatori nu are limite.
 
Piese muzicale? Aici am idei putine dar fixe. Orice de la Stromae, Ada Milea, Passenger. Sint cititoare si cand vine vorba de muzica. Versurile dau trei sferturi din valoarea unui cantec, dupa gustul meu. Stiu ca nu-i normal, da’ asa functionez eu.
 

 

 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here