25 DE MINUTE CU JOE LYNN TURNER (17.09.2015)

0
30

Joe Lynn Turner (600 x 400)Articol de Iulia Radu
Este cu siguranță momentul de păstrat al zilei de joi, 17 septembrie. Cel puțin pentru mine. Am avut un lung și interesant dialog cu Joe Lynn Turner. Deși inițial interviul ar fi trebuit să fie făcut face-to-face, până la urmă artistul a ales varianta telefonică. Ca de obicei, am avut emoții. Mă stresează ideea de a intra în studio, în plus urma să stau de vorbă cu unul dintre cei mai apreciați vocaliști rock. Ca să nu mai spun că mi s-a mai întâmplat o singură dată să sun un artist internațional la hotelul unde era cazat în București (Seal atunci când a anulat concertul de la Sala Palatului cu doar 3 ore înainte de ora programată) și nu a fost deloc cu noroc (doamna de la pupitru a uitat să dea drumul la înregistrare, așa că am vorbit ca între prieteni).
L-am sunat pe Joe Lynn Turner în jurul orei 20.15. Aveam inima în gât! Însă tonul vocii lui Joe Lynn, atitudinea așezată și relaxată, m-au calmat pe loc. N-am nici cea mai vagă ideea când a „zburat” timpul. Când am ieșit din studio, am întrebat-o pe colega de la pupitru cât am vorbit cu el. „25 de minute”, a zis ea. Am crezut că glumește! Aveam impresia că m-am încadrat în 10 – 15 minute. Este clar că în seara aceasta s-au aliniat planetele! Am discutat despre relația cu Ritchie Blackmore, Yngwie Malmsteen (este încă supărat pe el), cu Glenn Hughes. Era foarte fericit că a revenit în România și a mărturisit că este mândru că are cei mai inteligenți fani! Dar nu o să vă spun chiar tot! Interviul va fi difuzat în cadrul emisiunii Psihologul muzical, așa că nu vreau să vă stric surpriza.

Vă reamintesc că Joe Lynn Turner vă așteaptă mâine, vineri, 18 septembrie, la Hard Rock Cafe (ora 21.30). Nu ratați acest concert! Evenimentul este organizat de German Quality Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here