GLENN HUGHES, PARTEA a II-a (19.06.2015)

0
21

Glenn Hughes 1V-am povestit deja despre interviul cu Glenn Hughes de marți, 16 iunie. Timpul a fost scurt, au apărut și mici probleme tehnice, dar dialogul a fost savuros. Glenn este o persoană deschisă, comunicativă, tocmai de aceea ne-a părut rău că trebuie să ne oprim după 15 minute. Marți, i-am scris PR-ului lui Hughes și i-am mulțumit pentru promptitudinea cu care a aranjat interviul. Am întrebat-o dacă îi mai putem trimite câteva întrebări la care să ne răspundă în scris Glenn, atunci când va avea timp. Răspunsul a venit în nici două minute: „Desigur! Trimite-mi întrebările și Glenn va răspunde”. I le-am trimis, mi-a mulțumit și m-a asigurat că în cursul zilei de joi voi primi răspunsurile. Dar după nicio oră, m-am trezit cu un mail de la ea: „Glenn ar prefera să stabilim un alt interviu telefonic. Îi plac întrebările, vrea să răspundă, dar preferă să o facă la telefon. Crezi că Andrei ar fi de acord să mai vorbească cu el vineri seară, tot la 18.30?” Sigur că era ok! Am întrebat-o cât timp avem la dispoziție și răspunsul m-a bucurat enorm: „La cerința lui Glenn am setat telefonul pentru 30 de minute, ca să fie timp suficient și să nu se mai întrerupă convorbirea”. Este prima dată când un artist internațional reacționează în acest mod. Așadar, s-a simțit bine și a vrut să vorbească din nou cu Andrei. Glenn Hughes este un artist care înțelege cât este de important să te adresezi direct publicului.
Vineri seară am mers din nou la Radio, de data aceasta puțin mai devreme decât de obicei. La ora stabilită, am sunat la Los Angeles. Nici nu a apucat bine să ne salute Glenn Hughes, că s-a întrerupt legătura telefonică. 15 minute ne-am străduit să îl prindem din nou. Culmea, de data aceasta, problemele tehnice nu erau la noi ci în S.U.A. I-am scris PR-ului ce se petrece. Mi-a răspuns pe loc. Avuseseră ei unele probleme. Mi-a spus să încerc din nou. La 18.47 i-am auzit din nou vocea inconfundabilă a lui Glenn Hughes. Nu au mai fost probleme, nu i-a mai întrerupt nimeni, așa că partea a doua a interviului a avut 20 de minute „curate”.
 
Tot ce pot să vă spun în încheiere este: fiți pe fază săptămâna viitoare pentru că vă veți bucura de o oră în compania lui Glenn Hughes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here