A mai rămas o săptămână până la concertul lui Beth Hart

0
44

Beth Hart (600 x 401)Beth Hart, cantareata ajunsa numarul 1 in top Billboard Blues, aflata in turneu mondial de promovare a ultimului sau album, „Better Than Home”, a intrat intr-un dialog online cu fanii sai din toata lumea, chiar inaintea concertului din Grolloo, la Festivalul International de Blues din Olanda. Fanii din Bulgaria ai lui Beth Hart au spus ca trebuie sa-si faca urgent bagajele si sa se indrepte spre Bucuresti, pe 17 iunie, pentru concertul care va avea loc la Sala Palatului. Reactia cantaretei a fost una plina de entuziasm si a promis ca spectacolul din Romania din aceasta vara va fi unul uluitor!
Fanii din toata lumea, din Statele Unite, Canada, Olanda, Australia si pana in Portugalia, Austria si Bulgaria au putut sa descopere in dialogul online o Beth Hart foarte amuzanta si apropiata, care a vorbit cu dezinvoltura care o caracterizeaza despre planurile sale de viitor, impresii din turneul de promovare a albumului “Better Than Home” si a transmis toata dragostea sa marii familii de admiratori din toata lumea. „Mi-ai schimbat viata!” au fost cuvintele unui fan care a tinut sa-si exprime admiratia pentru muzica daruita de Beth Hart lumii blues-ului. Cantareata le-a povestit fanilor si unele dintre peripetiile prin care ea si trupa sa au trecut in acest turneu, cum ar fi faptul ca unul dintre chitaristi si-a rupt mana, a avut nevoie de operatie si nu a mai putut duce pana la capat turneul. “Sa va rugati pentru el” a fost indemnul lui Beth Hart.
In privinta planurilor, Beth Hart a spus ca anul urmator va lansa un nou album, care va fi total diferit de „Better Than Home”: „Sunt foarte incantata de el si sper sa va placa si voua” a mai spus Beth Hart.
O noua colaborare cu Joe Bonamassa va avea loc in vara acestui an a dezvaluit cantareata americana fanilor sai. Noul disc va fi inregistrat in luna august impreuna cu Joe Bonamassa, in Las Vegas. „E minunat sa colaborez din nou cu el!” a mai spus Beth Hart aici: https://www.youtube.com/watch?v=AilutlSoVqU
Pe 17 iunie, la concertul de la Sala Palatului, fanii lui Beth Hart vor putea asculta piese de pe ultimul album lansat, „Better Than Home”, dar si alte hituri ale cantaretei, care au impus-o ca cea mai apreciata voce a blues-ului modern.
Biletele la concertul lui Beth Hart de pe 17 iunie, de la Sala Palatului pot fi procurate de pe http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=7817

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here