A murit BLACK (Colin Vearncombe, 1962 – 2016). R.I.P!

1
283

Colin Vearncombe Black (400 x 600)BLACK (Colin Vearncombe) s-a stins din viață astăzi, 26 ianuarie. Pe 10 ianuarie, Black a fost implicat într-un grav accident de mașină în Irlanda și se afla în stare critică în spital. Pe pagina oficială de Facebook a artistului a fost postat următorul mesaj:
„Cu tristețe vă anunțăm că BLACK (Colin Vearncombe) a murit astăzi, 26 ianuarie 2016. Colin nu și-a recăpătat cunoștința în urma accidentului de mașină de acum 16 zile. Toți membri familiei i-au fost alături în spital. Soția lui, Camilla, și cei trei băieți ai lor, le-au mulțumit medicilor de la Spitalul de Urgență din Cork (Irlanda), car au făcut tot ce era omenește posibil pentru Colin. Înmormântarea va fi una privată, dar va exista și un eveniment „in memoriam” la Liverpool, la care vor putea participa și fanii”.
Dumnezeu să-l ierte!
 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Atat de trist si tragic acest inceput de an!… Odihna vesnica lui Colin! Melodia lui, „Wonderful Life”, a devenit un icon pentru iubitorii muzicii de calitate, asa cum sunt si „Forever Young” ori „Imagine”… Ramanem cu regretul ca nu am apucat sa il vedem in concert la Bucuresti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here