A murit Cilla Black (27.05.1943 – 2.08.2015)! R.I.P! :(

0
14

cilla black (600 x 375)Cilla Black, pe numele ei adevărat Priscilla Marie Veronica White, a murit la vârsta de 72 de ani, la reşedinţa sa din Marbella, Spania. “Putem confirma decesul Priscillei White, de naţionalitate britanică, în vârstă de 72 de ani. Aşteptăm rezultatele autopsiei, dar după toate aparenţele moartea a survenit din cauze naturale “ este declaraţia Poliţiei din Marbella.
Născută la Liverpool, Cilla a ajuns cunoscută după câteva concerte în Cavern Club, unde i-a întâlnit pe Beatles. John Lennon a prezentat-o managerului Brian Epstein, după care a semnat un contract cu  George Martin, principalul producător al grupului. Primul ei disc single a fost “Love to be Loved,” compus de Lennon şi McCartney iar în cântecul “It’s For You” (altă compoziţie Beatles) îl găsim pe McCartney cântând la pian.  În total, Black a avut 11 piese în Top 10 din Marea Britanie, cele mai cunoscute fiind “Anyone Who Had a Heart” şi “You’re My World”. Ea a mai înregistrat şi alte compoziţii Beatles, precum “Yesterday,” “For No One,” “Across the Universe,” “The Long and Winding Road” şi altele.
Pe lângă cariera în muzică, Cilla Black s-a bucurat și de o carieră de peste 50 de ani în televiziune, realizând emisiuni precum Cilla (la BBC în perioada 1968 – 1976), Blind Date (1985–2003) și Surprise Surprise (1984–2001).
 
Timp de 30 de ani, Cilla a fost căsătorită cu Bobby Willis, care a murit în 1999 după ce a pierdut lupta cu cancerul la plămâni. Cei doi au 3 băieți.
Pe link găsiți fotografii inedite, dar și mesaje de la muzicieni, actori și oameni de televiziune care au cunoscut-o și au apreciat-o:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/cilla-black-dead-legendary-tv-6180303
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here