A murit Lynn Anderson. R.I.P! :(

0
28

Lynn Anderson (600 x 338)Solista de muzică country, Lynn Anderson, cunoscută pentru interpretarea hitului din 1971, (I Never Promised You a) Rose Garden, pentru care a luat și un Premiu Grammy, a murit joi, 30 iulie, la vârsta de 67 de ani, într-un spital din Nashville, SUA.
Lynn Anderson, care se întorsese recent dintr-o călătorie în Italia, a fost internată, pe 30 iulie, la Centrul Medical al Universităţii Vanderbilt (SUA), unde urma să fie tratată de pneumonie. În aceeaşi zi, însă, solista americană a murit după ce a suferit un atac de cord, potrivit purtătorului său de cuvânt, Mark Logsdon.
„Lynn înfloreşte acum în grădina de trandafiri a lui Dumnezeu. Îi vom simţi lipsa şi ne-o vom aminti cu drag“, a spus cântăreaţa de muzică country Dolly Parton.
 
Lynn Anderson s-a născut pe 26 septembrie 1947, în Grand Forks, statul North Dakota şi a crescut în California, unde şi-a început cariera muzicală şi a devenit campioană mondială la echitaţie.
Primele piese de succes ale lui Lynn Anderson, Ride, Ride, Ride şi If I Kiss You (Will You Go Away), lansate în anii 1960, au fost compuse de mama acesteia, Liz, fiind urmate de cântece ca Promises, Promises şi That’s a No No.
În 1970, cântăreaţa a lansat cea mai de succes piesă din cariera sa, intitulată (I Never Promised You a) Rose Garden. Cântecul a fost scris şi înregistrat pentru prima dată în anii ’60 de Joe South. Acest cover, care a stat multe săptămâni în topurile de specialitate, i-a adus lui Anderson premiul Grammy pentru cea mai bună interpretă country.
Printre cele mai importante compoziţii interpretate de Lynn Anderson mai amintim şi How Can I Unlove You, You’re My Man, Keep Me In Mind, What A Man, My Man Was și  Top of the World (care a fost înregistrată și de formația The Carpenters)..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here