A murit Lynn Anderson. R.I.P! :(

0
27

Lynn Anderson (600 x 338)Solista de muzică country, Lynn Anderson, cunoscută pentru interpretarea hitului din 1971, (I Never Promised You a) Rose Garden, pentru care a luat și un Premiu Grammy, a murit joi, 30 iulie, la vârsta de 67 de ani, într-un spital din Nashville, SUA.
Lynn Anderson, care se întorsese recent dintr-o călătorie în Italia, a fost internată, pe 30 iulie, la Centrul Medical al Universităţii Vanderbilt (SUA), unde urma să fie tratată de pneumonie. În aceeaşi zi, însă, solista americană a murit după ce a suferit un atac de cord, potrivit purtătorului său de cuvânt, Mark Logsdon.
„Lynn înfloreşte acum în grădina de trandafiri a lui Dumnezeu. Îi vom simţi lipsa şi ne-o vom aminti cu drag“, a spus cântăreaţa de muzică country Dolly Parton.
 
Lynn Anderson s-a născut pe 26 septembrie 1947, în Grand Forks, statul North Dakota şi a crescut în California, unde şi-a început cariera muzicală şi a devenit campioană mondială la echitaţie.
Primele piese de succes ale lui Lynn Anderson, Ride, Ride, Ride şi If I Kiss You (Will You Go Away), lansate în anii 1960, au fost compuse de mama acesteia, Liz, fiind urmate de cântece ca Promises, Promises şi That’s a No No.
În 1970, cântăreaţa a lansat cea mai de succes piesă din cariera sa, intitulată (I Never Promised You a) Rose Garden. Cântecul a fost scris şi înregistrat pentru prima dată în anii ’60 de Joe South. Acest cover, care a stat multe săptămâni în topurile de specialitate, i-a adus lui Anderson premiul Grammy pentru cea mai bună interpretă country.
Printre cele mai importante compoziţii interpretate de Lynn Anderson mai amintim şi How Can I Unlove You, You’re My Man, Keep Me In Mind, What A Man, My Man Was și  Top of the World (care a fost înregistrată și de formația The Carpenters)..

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here