A murit Ioan Gyuri Pascu. Dumnezeu să-l ierte! :(

0
68

IOAN GYURI PASCUIoan Gyuri Pascu a murit luni dimineata. Potrivit primelor informatii, actorul ar fi suferit un infarct.
„În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.
Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani şi se retrăsese din viaţa artistică din cauza problemelor de sănătate.
Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987.
 

Ioan Gyuri Pascu a fost invitatul lui Andrei Partoș la Psihologul muzical (30.09.2012)

 
Proaspăt revenit din SUA, Ioan Gyuri Pascu ne-a povestit ce a ascultat acolo, ne-a oferit cu generozitate piese de pe albumele achiziţionate. Ne-a vorbit și despre călătoria în Irlanda, unde participase la un workshop de creaţie şi ne-a relatat cum a decurs activitatea, cum a ajuns acolo, fiind profund impresionat de muzicalitatea irlandezilor. A fost foarte amabil cu noi şi ne-a cântat câteva piese noi în direct. Am beneficiat şi de câteva înregistrări recente. A impresionat în mod deosebit o compoziţie specială pentru fiica sa, Iarina Pascu (15 ani). Micuţa pianistă urma să participe la un concurs internaţional în Olanda.
 
Printre amintiri de la Costineşti şi proiecte legate de Distractis, am ascultat câteva piese, care vor figura pe un nou album, ca: „El Tango”, „La modă”, „Real Love Blues”, „My Little Song Flies”, „Caută inima” sau „Nu te lăsa!”. A argumentat şi de ce scrie versuri mai mult în limba engleză, pentru cei care şi-au exprimat nedumerirea în acest sens. Au fost zeci de întrebări pentru Gyuri, iar el a răspuns tuturor.
Bogăţia de subiecte abordate mă determină să vă recomand ascultarea cu atenţie a orelor pe care Gyuri Pascu le-a petrecut în Studioul 31 al R.R.A. Tot Gyuri ne-a propus piese cu John Spillane (irlandez întâlnit la Dublin, un cant-autor autentic, de urmărit), Lucy Rose (un album lansat acum câteva zile) sau Demi Lovato (preferata Iarinei).
Puteți asculta ediția aici:
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here