A murit Tom Petty (20 octombrie 1950 – 2 octombrie 2017). RIP!

0
10

tom-petty-x600-1395859222Tom Petty (66 de ani) a murit luni, 2 octombrie, în urma unui atac de cord. Vestea tristă a fost confirmată de Tony Dimitriades, manager al Tom Petty & The Heartbreakers.
„Cu durere vă anunțăm că Tom Petty, tată, soț, frate, lider și prieten, a decedat. A suferit un atac de cord, în casa lui din Malibu, în dimineaa zilei de luni. A fost transportat de urgență la spital dar nu a putut fi salvat. S-a stins luni seară, la ora 20.40, fiind înconjurat de familie, colegi de trupă și prieteni”, a declarat Tony Dimitriades.
Bob Dylan a declarat pentru Rolling Stone: „Este o veste șocantă, zdrobitoare. Țineam foarte mult la Tom. Era un artist excepțional, plin de lumină, un prieten pe care nu-l voi uita niciodată”.
Tom Petty and the Heartbreakers tocmai încheiaseră turneul de vară care marca 40 de ani de carieră. Tom Petty inclusese în setlistul acestui turneu piese pe care le cânta foarte rar în concerte, cum ar fi „Rockin’ Around (With You),” piesa care deschide albumul de debut.
În anii 70, piese precum „The Waiting,” „You Got Lucky,” „I Won’t Back Down,” „Learning to Fly” și „Mary Jane’s Last Dance” au dominat topul Billboard, iar majoritatea albumelor lui Tom Petty au primit Discul de Aur și de Platină. În 2014, cel mai recent album al lui, „Hypnotic Eye” a debutat pe locul 1 în Billboard 200.
În 2002, Tom Petty a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.
 

 

 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here