Mihaela Bustuchină Vlaicu, dublă lansare de carte și de CD (23 octombrie)

0
344

Mihaela Bustuchina Vlaicu la Radio Romania 2008Mihaela Bustuchină Vlaicu a pregătit o surpriză pentru iubitorii de carte și de muzică. Vineri, 23 octombrie, artista va lansa cartea „Sa locuiesti într-un cântec de pasare” și albumul „Caii mei albastri”, la editura Favorit.
Evenimentul are loc la Centrul Socio -Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2 din București (str. J. L. Calderon nr. 39), de la ora 17.00.
 
O carieră de neurolog în România, apoi una, clădită din nou, în Franţa. Dr. Mihaela Bustuchină Vlaicu – aceeaşi voce limpede pe care ne-o amintim de la Cenaclul Flacăra – este unul dintre ambasadorii români care vindecă pacienţi pe alte meridiane, dar care trăieşte în suflet cu lumina blândă a asfinţiturilor de acasă. Dincolo de nostalgie, o lumină lucidă asupra sistemului de sănătate francez şi românesc, neliniştile în faţa unei noi provocări profesionale şi energia nestăvilită a visurilor care se împlinesc: în formarea tinerilor medici, în distilarea unui album muzical franco‑român şi poate… în reîntoarcerea acasă.
Puteți citi un interviu aici:
http://medicaacademica.ro/2012/03/24/dr-mihaela-bustuchina-vlaicu-spitalul-%E2%80%9Epitie-salpetriere-paris-imi-pregatesc-studentii-dupa-%E2%80%9Escoala-romaneasca/
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here