A tunat și i-a adunat: Dan Bittman anunță interviu de 3 ore cu Diana Iovanivici-Șoșoacă. Robert Turcescu îl promovează

0
667

A tunat și i-a adunat: Dan Bittman anunță interviu de 3 ore cu Diana Iovanivici-Șoșoacă. Robert Turcescu îl promoveazăDan Bittman a devenit jurnalist, nu mă miră. Până la urmă trebuie să câștige și el un ban în perioada aceasta tulbure. Că doar n-ați fi vrut să se facă inginer?! Asta a fost demult… într-o dimineață din altă viață. Și, ca orice jurnalist care se respectă, a făcut un mare interviu mare. Serios, chiar e mare. Are trei ore și-l dă în 3 episoade.  Momentul l-a ales foarte bine. Ne aflăm în Săptămâna Mare când trebuie să pătimim cu toții. Și cum putem pătimi mai abitir, dacă nu urmărind un serial cu vedeta momentului: Diana Iovanovici-Șoșoacă?!?

S-a născut presa empatică?!

Ceea ce m-a șocat a fost să îl aud pe Dan Bittman plângându-se și pe Robert Turcescu aplaudându-l și ținându-i isonul, că azi nu se mai fac interviuri ample, lungi în care să îi dai timp invitatului să vorbească, să fie cunoscut de public. Hai, pe bune?! Cât de ipocriți pot fi ăștia doi?! Bittman care a preferat mereu să meargă la emisiuni TV în care abia avea timp să spună titlul piesei pe care urma să o cânte cu genericul pe el. Tocmai el s-a găsit să ne spună cât de importante sunt interviurile ample. Nu mai spun acum de câte ori l-a invitat Andrei Partoș în trecut, în emisiunea „Psihologul Muzical”. A venit o singură dată și atunci după o oră a plecat lăsându-și colegii în studio. Ar fi avut la dispoziție 4-5 ore să tot vorbească despre propria carieră… dacă ar fi avut ce spune. Nu a făcut-o!

De partea cealaltă, Robert Turcescu îl susține, de parcă și pe el l-a împiedicat cineva să facă interviuri lungi. Nu se mai termină ipocrizia?! Din colegialitate (ca să nu folosesc cuvântul respect), Robert Turcescu ar fi trebuit să îi atragă atenția lui „Dănutz SRL” că există emisiuni care pun accentul pe invitat, care difuzează interviuri lungi, unele fiind chiar în direct. Și nu mă refer acum doar la emisiunile lui Andrei Partoș. Deși, în emisiunea lui Andrei, a fost de mai multe ori și a vorbit și a cântat cât a dorit. Să fi uitat?!

Paștele cu Șoșoacă

Așadar, Bittman ne-o „vinde” pe Diana Iovanovici-Șoșoacă. Politicianul de tip nou. Brrrrrrrr! „Șoșo” așa cum o alintă Bittman (cu acordul doamnei) ne e prezentată ca o adevărată fiică a poporului: citită, cultivată, băiețoasă, iubitoare de sport și muzică. Mă uit la Bittman și nu-mi vine să cred că el este pe bune atât de încântat de „isprava” lui. Habar n-aveam cât de „măcinat” era el de modul în care sunt privite femeile în politică. Mai că mi-a dat o lacrimă în colțul ochiului. Văd că are și o oarecare formă de admirație față de altă fiică a poporului, Viorica Dăncilă. Asta e… femei-eroine care suferă într-o lume a bărbaților. Așa-i Dănutz, așa-i! Let’s make poporu’ great again!

 

Susține Jurnalismul Independent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here