Trece muzica bună pe lângă voi ca rapidul prin haltă și voi tot despre Loredana discutați

0
1252

Trece muzica bună pe lângă voi ca rapidul prin haltă și voi tot despre Loredana discutațiS-a umplut Facebook-ul de Fericire. Din 22 aprilie, nu e zi de la Dumnezeu în care nu văd în newsfeed o postare despre piesa Loredanei. Artiști (actori, muzicieni) precum și simpli iubitori de muzică și cultură – fiecare a simțit nevoia să spună ceva despre acest cântec și eventual să pună și link-ul pentru a putea fi ascultat. Unii s-au declarat oripilați, alții sunt dezgustați de ipocrizia celor care ascultă manele pe ascuns și le critică la vedere. Că e o piesă bună, ba că e proastă, că nu se deosebește cu nimic de celelalte subproducții din heavy rotation. Că am putea considera că e discriminare dacă nu e difuzată la radio. De ce e o miză radioul?! Lori e toată ziua la TV, prietenii ei au fost și sunt promovați intens de televiziuni, Internetul este mult mai important decât radioul. De ce să le plângem de milă că nu sunt și la radio?! În fine, le-am citit pe toate! Serios, acum puteți să vă liniștiți. Tocmai ce a spus Loredana la Antena 3 că nu e manea, e happyton! Și dacă nici ea nu știe ce cântă, nu știe nimeni. Deci, relax!

Din punctul meu de vedere, fiecare link și comentariu despre acest cântec, este un cui bătut în coșciugul muzicii de calitate. Dar e treaba voastră!

Dați cu pietre și-n alți pomi lăudați, că pe Loredana ați promovat-o destul

Eu doar voiam să vă spun că în ultimele 6 zile, de când filosofii iubitori de muzică de pe Facebook sunt ocupați cu Loredana, au lansat cântece noi: Călin Pop, Dan Helciug, Van Morrison, Tom Jones, CHVRCHES, Greta Van Fleet, The Chemical Brothers, Reba McEntire, Nick Cave, Billy F Gibbons (ZZTop), Till Lindemann (Rammstein), The Struts, Foo Fighters.

Dacă ați pune la fel de multă pasiune în a discuta despre muzică bună, la fel cum o faceți acum cu cântecelul Loredanei, sunt convinsă că ne-ar fi mult mai bine. Diva Loredana a spus o dudă de zile mari în emisiunea lui Gâdea: „în pomul lăudat… toți dau cu pietre”. Dați, dragilor cu pietre și-n alți pomi lăudați, că pe Loredana ați promovat-o destul!

Postez mai jos patru cântece lansate în ultimele 6-7 zile. Poate vreți să discutați și despre acestea și să intre și ele în trending. M-aș bucura să văd că iubiți muzica cu adevărat! Nu dau link către toate cântecele artiștilor enumerați mai sus. Sunt sigură că le veți vor căuta (că doar iubiți muzica, nu?!). Și dacă nu aveți timp, nu-i nimic. Important este să urmăriți acest site, să ascultați emisiunea Psihologul Muzical (Radio România Actualități), și veți descoperi multă muzică de calitate. Răbdare și deschidere către frumos să fie, de restul ne ocupăm noi.

Hai cu comentariile, cu share-urile și cu like-urile! Muzica bună are nevoie de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here