ABUZ ȘI LA CINEMA ?

5
356

bilete cinema Afi BucurestiAm fost ieri, cu juniorul la ”Sunt un mic ticălos 3” film care e anunțat pentru 30 iunie dar care rulează deja la Afi Cotroceni. E cu minioni, e pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. Am fost de vreo 6-8 ori acolo, la diferite filme animate. Tot la ore matinale. Prima reprezentație este după 11,00. Nu înțeleg de ce așa de târziu, odată ce temperatura de afară e așa cum e acum. Știam că biletul pentru copil e 17,50, că pentru pensionari este 19,50. Am aflat la casa de bilete că nu mai există copii, nici pensionari. Nu scria nicăieri nimic. Băiatul nervos mi-a zis ceva de genul că e premieră și de aia prețul e 34 pentru toată lumea. Am avut noroc că aveam la mine, pentru că altfel era o tragedie pentru cel mic. Am căutat un loc în care să fie anunțată această formă stranie de plată și n-am găsit nimic. Titlul filmului e perfect pentru cei de la Cinema City! Are cineva vreo explicație sau e o hoție cu acte în regulă?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

5 COMENTARII

 1. Intotdeauna filmele in avanpremiera au preturi diferite fata de filmele normale. La toate cinematografele se practica asta, iar daca stai sa te gandesti, chiar e normal sa fie asa.
  Cat despre programul filmelor, cred ca e decizia fiecarui cinematograf cum isi face programul.

  • Serios? Și ar trebui să ghicim care-i prețul? Nu e normal să fie afișat la vedere (atât pe site cât și la intrare)?
   Mai nou clientul se pliază pe nevoile furnizorului? De ce să fim obligați să scoatem copiii din casă exact la orele de caniculă? E un program bătut în cuie, nu e făcut pentru clienți?

  • E amuzant că o relatare personala a unei situatii concrete, genereaza atatea reactii potrivinice, explicative. Chiar toti angajatii de la Cinema City s-au pus pe scris? Decizia cinematografelor am incurcat-o cu ceva? Daca n-am fost la nicio avanpremiera cum sa stiu cum este intotdeauna? Chiar la Afi am vizionat cam 7-8 filme si nu am avut probleme. Asta inseamna ca eu gresesc? Si apoi, care-i problema? Voi ne platiti pe noi sau e invers? Voi va laudati cu serviciile oferite, voi vreti sa ne simtim bine sau invers? In loc sa gasiti solutii simple si clare, va aruncati la comentarii generale, penibile. Auzi, cinematograful isi face programul. Si ?

 2. Bună ziua,
  Am luat cunoştinţă de nemulţumirile dumneavoastră şi dorim să facem câteva clarificări.
  Preţurile tuturor categoriilor de bilete sunt afişate atât pe site-ul nostru, în dreptul fiecărei locaţii, cât şi la casele de bilete, pe ecranele tip plasmă, după cum puteţi vedea şi în imaginile pe care vi le-am trimis pe mail, in attach, realizate la casieriile Cinema City din AFI Cotroceni.
  Din câte înţelegem, spectacolul la care aţi mers dumneavoastră a fost unul în avanpremieră, întrucât premiera oficială a „Despicable Me 3” este vineri, 30 iunie. Datorită faptului că reprezintă proiecţii speciale, care au loc înainte de lansarea filmului, aceste avanpremiere cinematografice au şi un preţ unic, care este de asemenea afişat la case şi pe site. După premieră, puteţi beneficia de reducerile pentru copii, pensionari etc. Colegii noştri de la casele de bilet vă stau la dispoziţie dumneavoastră şi tuturor cinefililor care ne trec pragul, pentru orice informaţie în acest sens.
  În ceea ce priveşte spectacolele matinale, acestea sunt introduse în programul cinematografelor noastre începând cu ora 11. Din păcate, aceste show-uri nu pot fi introduse mai devreme, din motive operaţionale: mall-urile în care avem cinematografe se deschid la ora 10:00, iar colegii noştri au nevoie de timp pentru curăţenie şi pentru a se asigura că este totul în regulă înainte de venirea primilor clienţi. Apoi la 10:30 se deschid casele de bilete, iar la 11 încep proiecţiile.
  Sperăm că am reuşit să răspundem tuturor nelămuririlor dumneavoastră şi vă stăm la dispoziţie pentru orice alte întrebări. Vă aşteptăm cu drag la cinema!

  • Bună ziua!
   Frumos răspunsul. Amplu. Dacă era afișat, nu era nevoie să asist la faza semnalată. Eu am plătit pentru că nu-mi permit să fac două drumuri pentru un film.Nu toată lumea are acces la internet. Informația cu prețurile am găsit-o abia când am ajuns acasă, acolo unde se pot comanda, rezerva bilete.
   Partea cu ora de începere e de-a dreptul jenantă. Este interesul tuturor să ocoliți orele de caniculă. Și a mall-ului. E trist că nu aveți soluții. Dar e afacerea dumneavoastră. Clienții, spectatorii, se vor rezuma la orele accesibile. Probabil că nu aveți copii! Poate că de la 9,30 ați avea peste 50-100 de oameni, nu doar 10-20!
   Mulțumesc pentru răspuns. Apreciez gestul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here