Actriţa Aimee Iacobescu a murit. Dumnezeu să o odihnească în pace!

0
167

Aimee IacobescuArticol preluat de pe Mediafax
Actriţa Aimee Iacobescu a murit, la vârsta de 71 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, a confimat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al UNITER.
Actriţa a murit duminică, în jurul orei 21.00. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, Aimee Iacobescu a fost transportată de urgenţă la spital cu un echipaj SMURD, fiind în stop cardio-respirator.
Actriţa a fost resuscitată, dar fără succes.
„Aimee a murit chiar de Ziua Internaţională a Teatrului. A murit cu o mare suferinţă, chinuită de transformările democratice si de autoritătile din localitatea natală, pentru faptul că nu a putut să-şi recupereze moştenirea. A fost o actriţă extrem de talentată şi de apreciată”, a declarat Alexandru Arşinel pentru Mediafax.

Dorel Vişan, despre Aimee Iacobescu: Era sensibilă, avea frumuseţe sufletească
Actorul Dorel Vişan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că Aimee Iacobescu, ce a murit duminică seară, a fost o actriţă sensibilă, ce avea frumuseţe sufletească.
Întrebat de MEDIAFAX dacă a avut ocazia să joace alături de Aimee Iacobescu, Dorel Vişan a răspuns negativ.
„N-am jucat alături de ea, ea a jucat mai mult în piese din astea istorice, în «Haiducii» (de Dinu Cocea, n.r.), acolo a fost foarte bună, pentru că era arătoasă, era sensibilă, avea frumuseţe sufletească, deci a fost o artistă care merită să fie băgată în seamă şi care a lăsat ceva în urma ei”, a declarat Dorel Vişan.
Actorul şi-a mai exprimat întristarea privind faptul că Aimee Iacobescu a fost ignorată în ultimii ani de televiziuni, adăugând: „Nu ştim pe ce lume trăim, nu ştim că prin cultură şi prin oamenii de cultură omul poate să depăşească necazurile vieţii”.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.mediafax.ro/social/actrita-aimee-iacobescu-a-murit-17093536

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here