ACUM SCRIU CA SĂ FIU SIGUR CĂ SE ÎNȚELEGE.

2
52

facebook-reaction-likes smiley sad angryAm observat că sunt mai tentat să fac vlog, să spun acolo ce gândesc, să port dialogul cu cei de acasă (mulți fiind din diferite țări ale lumii)  decât să scriu aici, unde nu prea am parte de feedback. Ciudățeniile relațiilor virtuale sunt tot mai numeroase. Vă spun câteva trăite de mine. Dintr-o stranie întâmplare am devenit desetat iar pe pagina mea nu mai venea nimeni. N-am sesizat că nu mai sunt public. Am întrebat dacă mă vede cineva, după ce am corectat setarea (bravo, Iulia), ca să știu dacă n-am fost pedepsit de Mark &Co. Am primit reacții de la 3-400 de oameni amabili și drăguți. Mulțumesc! Mă vedeau, răspundeau și după 3 zile. Între timp eu tot vă rog, insist nepermis, să vă abonați la pagina de Youtube a Psihologului muzical, pentru că numai așa putem salva vlogul când FB o ia razna! Și ce se petrece? N-am trecut de 1000 de abonați! Dacă vlogul e neinteresant, dacă secvențele din emisiunile nocturne nu vă atrag, atunci înțeleg, dar atunci de ce să am 3000 de prieteni și tot așa de mulți de followeri (sună nasol, dar n-am găsit ceva mai isteț)? De ce să fie 15.000 de prieteni ai paginii Psihologului muzical, dacă o solicitare atât de nevinovată nu poate fi onorată? Plus peste 15.000 de urmăritori. Să nu mă înțelegeți greșit. Nu e o chestiune de orgoliu, ci doar de vizibilitate și pragmatism. Cu un număr serios de abonați poți avea minime aspirații financiare, poți întări condițiile tehnice, poți aduce noi colaboratori, poți fi mai eficient, mai util, mai independent. Cineva mi-a zis că eu am pe pagină mulți artiști, vedete, iar ei nu prea fac ce li se cere. Nu știu dacă-i așa, dar voi fi și eu tranșant. Aștept câteva zile și dau unfriend tuturor celor care nu vor să-mi fie prieteni. Măcar să știu cu cine defilez. Oricum Referendumul m-a ajutat să descopăr atitudini, rigidități, lipsă de empatie, refuzul  dialogului, fuga de argumente logice ș.a.m.d. Bun de tot. Scump, dar bun! Mă voi strădui să fiu echilibrat (n-am spus echidistant) și voi căuta să generez vloguri atractive. De voi depinde cât va mai dura! Un simplu abonament (e un clic, atât costă) pe Youtube mă va motiva sau nu…

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

2 COMENTARII

  1. He he… Pshologul muzical, care candva blama „like” – urile si vizualizarile a ajuns sa le ceara in mod public! Poate ca cererea ii va fi onorata daca va reveni si isi va recunoaste greselile facute candva (referitor la subiect bineinteles)!

    • Stimate Om, nu e nicio greșeală! Blamez și acum like-urile gratuite, nemotivate, milioanele comandate, rezolvate prin softuri sau cu bani. Eu apelez strict la cei care se dau prieteni, s-au cerut pe pagina mea, de unde pot deduce că apreciază ce le ofer. Prefer să nu am niciun like la o postare, decât dintre cele formale. Oamenii nu citesc, nu vizionează clip sau emisiune, vlog și dau like ca să arate simpatie.Apelul meu se referă la pagina de Youtube, pagină care există de aproape 8 ani, de care nu ne-am ocupat, iar de 5 luni, de când fac vlog, e nevoie de Youtube.Facebook-ul ne face figuri. Abonații primesc notificări și astfel comunicarea e mai simplă. Ai mai mulți abonați, ai șanse să faci ceva financiar cu acea pagină.Să poți asigura dotări performante. Am spus că ține de pragmatism. Așadar blamez în continuare tot ce este fake, fără acoperire! Cine nu vrea, nu ”onorează” cererea, rugămintea mea! Ador anonimii vigilenți! (andrei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here