ADEVĂRURI DESPRE NAŢIONALA DE FOTBAL!

0
24

Mirel Radoi (33 de ani) a vorbit in exclusivitate la Dolce Sport, după un an de la precedentul dialog, tot la Dolce, si a facut afirmatii grave referitoare la perioada cand era jucator al echipei nationale. Pe www.dolcesport.ro ai VIDEO cu declaratiile fostului international.

„Au trecut prea multi ani de cand nu am mai fost la nationala si nu ma mai gandesc cu aceeasi placere. Mi-as dori insa sa vad nationala la un turneu final, asta este cel mai important.
Se intamplau anumite lucruri pe care eu, ca vicecapitan, nu le puteam accepta. Nu pot sta la infinit si sa fiu calcat in picioare, nu sunt genul de om care atunci cand primeste o palma intoarce si obrazul celalalt.
E vorba si despre ce se intampla in Federatie, ce ni se spunea. Mie, daca imi promiti ceva, te tii de cuvant. Nu poti veni cu nu stiu ce contracte de publicitate, noi sa stam ca mascaricii cand vor ei sa faca poze si Federatia sa isi ia comisioane. Nu poti sa vii cu prime de calificare pentru Euro 2008, in care Nesu a jucat doua meciuri si a luat 15.000 de euro si sunt oameni in FRF pe care nici nu ii vedeam in deplasari si au luat prima intreaga de 120.000 de euro. Pentru mine, Chivu, Contra, Rat, Marica, Lobont, care castigam bani multi, nu ne uitam la banii aia. Dar erau jucatori care evoluau in Romania si nu castigau atat. Eu am incercat sa vorbesc. Cu timpul, si Chivu va spune aceste lucruri, chiar daca acum nu le spune, pentru ca este un tip mai galant. Nici el nu a plecat doar din punct de vedere fotbalistic. Nu erau lucruri in regula acolo.
Sper ca Razvan Burleanu sa schimbe aceste lucruri. Ni se spunea ca avem diurna mare, ca jucatorii sarbi vin la nationala si isi platesc singuri biletele de avion. Nu ii puteti cere unui jucator care evolueaza in Romania sa isi plateasca singur biletul, 1.000 de euro, daca jucam un meci la Paris, de exemplu. Pentru mine nu era o problema, dar pentru cei care castigau 3-5.000 de euro lunar, lor li se puteau deconta.
Hai sa ne uitam la primele si diurnele pe care le aveau! Ei aveau 500 de euro diurna pe zi. De ce? Ca sa joace table? Vedeam jucatori carora chiar le pasa cat era diurna. Pentru noi, care jucam afara, nu era nicio problema, dar pentru ei contau acei bani.
Altceva. I-am zis lui Razvan Lucescu: ‘Razvan, daca tu imi spui ca nu esti multumit, eu acum ma intorc frumos in Arabia si imi vad de viata mea, de echipa mea. Ai rapoartele mele, vezi cate mingi am jucat, am pierdut si cati kilometri am parcurs’. Nu se poate spune despre mine ca vin la nationala doar ca sa ma aflu in treaba”
, a afirmat Rădoi, în direct la Dolce Sport.
 
VIDEO:
http://www.dolce-sport.ro/fotbal/echipa-nationala/exclusiv-radoi-a-rupt-tacerea-afirmatii-incendiare-stateam-ca-mascaricii-unii-din-frf-jucau-table-si-aveau-diurna-chivu-va-confirma-36604/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here