Adunate de la TV

0
27

Articol de Iulia Radu
 
„Mădălina Manole a ținut secret lucruri pe care nu vroia să le afle lumea despre ea”
Fraza mi s-a părut fabuloasă, tocmai de aceea am lăsat telecomanda din mână. Eu la asta, vă spun sincer, nu mă așteptam. Cum să ții secret chestii pe care nu vrei să le afle alții?! Tocmai de aceea m-am oprit pe Antena 2 (Antena Stars), unde Cristi Brancu dezbătea de or acest subiect. Lângă el, în studio, se află și Alina Neagu, Camelia Pătrășcanu și Florin Condurățeanu. Intră în direct și Ion Manole, tatăl Mădălinei. El vrea să afle adevărul, ce s-a întâmplat cu fiica lui. Este atacat din nou Petru Mircea. Este făcut nemernic, curvar, un om căruia îi lipsește cultura muzicală, care nu știe nici „do, re, mi… ce să compună ăsta?!”, după cum declară tatăl îndurerat.
Încă nu m-am prins care este scopul acestei ediții. Nu au spus nimic nou, sunt aceleași strigături, acuzații pe care le aud de 3 ani… Probabil… s-au săturat de eterna telenovelă „Bianca Drăgușanu” și au decis să schimbe placa.
 
Alina Neagu ne explică cum e cu depresia: „nu e ca o boală de piele pe care o vezi… e o boală pe care nu o depistezi”. Ea e convinsă că Mădălina avea probleme și că și-a pus capăt zilelor, dar spune că nu poate fi acuzat nimeni de această tragedie. Nimeni nu își putea da seama că este în depresie.
Camelia spune că harta ei astrală nu indica niciun moment de cumpănă… Dimpotrivă, cel mai greu an al artistei a fost acela în care a divorțat.
Intervine telefonic și Maria Dragomiroiu care spune că „Mădălina nu a fost ajutată să trăiască.
Se discută despre divorțul Mădălinei. Sunt prezentate materiale din VIP: despre divorț, despre presupusele ei apariții în filme pentru adulți, despre partaj…  Încă nu mă prind care-i scopul emisiunii… Pe burtieră scrie: „MESAJ SFÂȘIETOR DE LA MĂDĂLINA MANOLE: AR FI TRĂIT DACĂ RĂMÂNEA CU ȘERBAN?” „MĂDĂLINA MANOLE – POVEȘTI INCREDIBILE! DE CE NU A AVUT COPIL CU ȘERBAN?
 
Eu sunt uluită. Încă nu înțeleg de ce se discută în continuare despre acest subiect. Ba mai mult decât atât, totul se desfășoară sub deviza „EXCLUSIV”…. Au trecut 3 ani! Chiar nu s-au plictisit acești oameni să repete aceleași fraze?! Eu am ajuns să știu și unde pune virgula Florin Condurățeanu atunci când vorbește despre Mădălina… Subiectul a devenit agasant după 3 săptămâni de la moartea artistei, acum e deja exasperant!!!
 
 
La StarNews văd următoarea știre: „MOMENTE UNICE CU MIȘU FOTINO. COSTIN MĂRCULESCU I-A FOST COLEG DE SCENĂ”. Hai, pe bune?! Înțeleg că ceilalți colgi de scenă ai Maestrului au refuzat să vorbească din respect pentru marele actor, iar Mărculescu a simțit că își poate face puțină publicitate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here