Timpuri Noi + Partizan reunion – un show perfect pe 3 septembrie la Hard Rock Cafe

0
38
timpuri noi partizan 3 septembrie (428 x 600)Joi, 3 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café la un show PERFECT cu Timpuri Noi si Partizan, impreuna pe aceeasi scena !
TIMPURI NOI si PARTIZAN vor face impreuna un spectacol retrospectiv de la infiintarea TIMPURI NOI si pana in prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor ’80, ’90 si 2000. Cele doua trupe vor performa impreuna in cazul calupurilor comune din anii ’80 si ’90, dar vor exista si momente individuale din repertoriul actual. Celor trei le se alatura Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Barbulescu si Alex Vascan.
Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!
Vino la Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru evenimente cu clasă din Bucuresti, sa fii aproape de artistii tai si sa te bucuri de muzica lor pe un sunet perfect si sa fii servit/a asa cum trebuie.
Biletele pentru showul TIMPURI NOI si Partizan se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara) dar si la Hard Rock Café
Biletele in presale au urmatoarele preturi:
– 60 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori – bilete in numar limitat la 250 de bucati)
– 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei – bilete in numar limitat la 80 de persoane
In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei fara loc, in limita locurilor disponibile
Hard Rock Cafe Bucuresti – Soseaua Kiseleff, nr 32, in parcul Herastrau. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here