ADUNATE DUMINICA ŞI POSTATE ACUM

0
31

* Dimineaţa frumoasă ne-a dus în Parcul Kisseleff, unde Juniorul a făcut de toate, inclusiv un fel de motocros prin bălţile din parc. Porţia de dupăamiază a fost una în cizme şi pelerină de ploaie alături de MamaVi. * Trebuie să vă spun că aseară a avut loc o scurtă reuniune a forumiştilor de bază, generată de venirea Laviniei Ban la Bucureşti. Au fost  Emilia, Nico, Iulia şi Ştefana, dar şi Andrei-Ştefan. La final am ajuns şi eu să-mi iau porţia de ţânţari din Parcul Operei şi să-mi recuperez familia.. A fost o întâlnire plăcută, dar care nu s-a lăsat cu fotografia de grup necesară. Vor fi imagini cu siguranţă, dar nu cu toată lumea…Fetele au mai trecut prin Cişmigiu, aşa că au ce povesti, arăta!
* Peisajul politic e tot mai jenant. De ambele părţi. Spre mirarea mea, mai mult mă irită apariţiile celor din presupusa dreaptă. Nu intru acum în amănunte, dar lozincile lor unioniste, fals-optimiste, sunt deranjante. Cred că toată lumea e organizată ca V.V.Ponta să fie preşedinte. E chiar amuzantă fermitatea cu care Cătălin Predoiu anunţă că Ponta nu va câştiga alegerile. Ştie el ceva?
* Am avut parte de polo de mare calitate la TVR2. Din păcate unicul comentator, Narcis Şelaru, îmi displace profund. Finala Ungaria- Serbia a furnizat o mare surpriză. Serbia a câştigat categoric şi meritat titlul european! Să nu uităm că s-a jucat la Budapesta.Pe locul trei s-a clasat Italia!
* LookTV nu face faţă numărului mare de meciuri cumpărate! E drept că Liga I  are un nivel scăzut, dar sigur mulţi români se simt frustraţi pentru că nu pot vedea meciurile. Talk-show-ul de la LookTV e moderat de Roxana Ciuhulescu, foarte înalta specialistă în maşini de la ProTV. Invitaţi erau Victoraş Iacob, Marius Bilaşco  şi un jurnalist, Paul nu ştiu cum…Sunetul de la LookTv e o.k. Dimineaţa poţi vedea meciuri jucate seara precedentă.  CFR-Ceahlăul 4-0!
*DigiSport comentează meciurile transmise de LookTV…Din păcate trebuie să-l văd prea des pe Dinu Gheorghe Vamă, care n-are cum să fie obiectiv nici conjunctural . Are şi o dicţie infectă şi o ţinută dezagreabilă.
* A. Mutu a ratat un 11 metri la Braşov, dar Petrolul a cîştigat cu 1-0. F.C. Braşov a contestat dreptul de joc al lui Pecanha…Un campionat care începe tot atât de prost cum s-a terminat.
* B1TV a rămas fără Banciu şi Turcescu, plecaţi în vacanţă. Băieţii de la A3 nu fac astfel de greşeli!
* Inexplicabilă obsesia celor de la B1Tv pentru orice vizită făcută de Voiculescu la poliţie. E deja ştire şi faptul că la un moment dat va merge! Ni se spune la 9,05 că va merge la 14,30!!! Nu spune nimic nou, îşi continuă atacurile la adresa lui Băsescu, ocoleşte orice întrebare care se referă la problemele lui reale cu Justiţia. Pe cine interesează această meclă toxică de securist ordinar? Cât plăteşte ca să apară zilnic la televiziunile „concurente”?
* De necrezut! Nişte inteligenţi de la Stars (fostul A2) şi-au pus problema cu ce-şi vor creşte Antonia şi Alex Velea!!! Au o emisiune matinală, poate cea mai penibilă din câte am văzut.
*Diseară e concert Dream Theater la Romexpo. Poate că ploaia va înţelege că nu e cazul să participe! Dacă ajung acolo, dacă intru, vă povestesc cum e cu promovarea unor astfel de concerte şi cum operează unii organizatori la capitolul acreditări! De fapt, vă voi povesti oricum, pentru că trebuie să înveţe toată lumea din greşeli. Să nu lăsăm abuzurile din showbiz să se înmulţească!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here