AJUN TV, PLĂCERI, IRITĂRI 24.12.

0
184

AJUN TV

Silent Night (așa scrie în colț de ecran). Concert de Crăciun la TVR1 din Piața Constituției. Cânta Marcel Pavel, orchestra era dirijată de Andrei Tudor cu Ionel Tudor la pian și semnatar al unor aranjamente orchestrale.Cor de copii frumoși conduși de Cristina Manoliu, Târgul de Crăciun e gazdă bună. Lume multă, dar nu cât ar fi meritat rețeta. Nu se anunță cine cântă, doar scrie pe burtieră titlul și arnajamentul. Silent Night cu Loredana, Monica Anghel, Luminița Anghel. Elegante doamnele. Monica de nota 10. Vocal. Cadre neinspirate care arată destul spațiu gol. Temișan și Vlad Miriță cu Let It Snow (orchestrație Nastis) Ionuț Ungureanu alături de Marcel Pavel. Cred că sunt 3-5 grade afară!  Orchestra a sunat bine de tot. Tenorii s-au descurcat remarcabil, ca și Paula Seling care a anunțat ziua ei de naștere din 25.12 ”O ce veste minunată” și altele la final cu toți soliștii pe scenă. Iuliana Tudor a fost gazda discretă alături Temișan. Au încheiat românește… cu Feliz Navidad (Jose Feliciano) Frumos spectacol. Adică se poate. BravoTVR!

Nu mai scăpăm de Becali?

Acum îl dau la Știri și cei de la TVR. Cu aberațiile lui sinistre, cu delirul său nesistematizat cu fundalul lui aurit. Acum îi strică rosturile și lui Rădoi, finul lui. Declară că e convins că va lua mulți jucători de la el. Iar vinde jucători cu 200 de milioane. Vrea fundași centrali. L-am zărit și pe la toate știrile DigiSport sau Pro-X.

Cârțu o ia și el pe arătură. Cică FCSB a câștigat pentru că a avut un informator de la Craiova, care a vândut informațiile strategice ale lui Pițurcă. Statul paralel s-a mutat în Fotbal?

HOW DO YOU DO?

Cine-l învață pe Filoti că nu poți începe un dialog, fiind la teve, cu „Ce mai faci?”. E la nivelul fiului meu mic, care are 8 ani. Pe 24.12 au fost în studio Radu Paraschivescu, M. Stoichiță și Narcis Răducan. Stilul șopârlit al lui Șușotilă e greu de urmărit. Sfătosul Stoichiță n-a lăsat loc altora și m-a determinat să schimb canalul. Mă interesau opiniile lui Radu.

Il Divo pe B1TV, pe la 21,50 am nimerit acolo. Scria că e live din Japonia. Piesa lui Richard Marx în spaniolă nu m-a dat gata. Nici pe 4 voci. Recitalul frumos cu multe coveruri celebre. La România TV era Fuego. A3 ne-a oferit o întâlnire cu Draga Olteanu Matei (chiar inedit). Atît am putut sta la ei.

Național TV avea un ”Crăciun Rock N Roll” (2018) iar Prima TV difuza”Un Crăciun Regal” (2017) cu Tara Reid. Antena1 a dat ”Cine este Moș Crăciun”(1994), iar ProTV ”Fantomele fostelor iubite” (2009) cu Jennifer Garner, printre alții, dar și cu Michael Douglas într-un rol secundar.

Petrișor și Mihaela Bilic la Rifai despre bucătărie și sănătate.

Concertul tradițional cu Ștefan Bănică a fost la Antena 1. Au trecut 18 ani și Ștefan nu îmbătrânește. Mai schimbă invitații și pe ici-colo repertoriul. Public dominant feminin. Petrecerea de majorat a oferit secvența memorabilă cu Ștefan și fiul, apoi o cântare etno-pop-rock cu Mexicanu (acordeonist de mare virtuozitate), cu 3 Sud Est (nu m-am prins care dintre ei falsa).

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here