ALBANO ȘI ROMINA POWER, LA SANREMO 2015 (10.02)

0
106

După ce rușii i-au convins să revină pe scenă împreună, Albano și Romina au susținut câteva concerte în SUA, Canada, România, iar acum au ajuns, în sfârșit, și acasă, în Italia. Cei doi au apărut pe scena Festivalului Sanremo. Înainte de a începe festivalul propriu-zis cei doi au intrat în direct în timpul telejurnalului de seară. Albano a spus că în sfârșit Romina se va simți bine pe scena acestui mare festival. Pe vremuri ura să participe la concursuri, mereu și-a dorit să vină ca invitată în afara concursului. Iată că i s-a întâmplat dorința!
Carlo Conti i-a pus în încurcătură pe amândoi cerându-le să se pupe și antrenând și publicul pentru a îi determina să o facă. Era clar că nici unul nici celălalt nu vroiau să facă acest gest, așa că l-au mimat perfect.
Publicul s-a bucurat să îi revadă împreună pe scenă, chiar și în aceste condiții. O dovadă este faptul că fotografia cu cei doi a primit peste 600 de comentarii în mai puțin de 30 de minute de la postare. Dacă aveți timp, le puteți citi mai jos!
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here