Alessandro Safina, Gheorghe Zamfir, Fabiani Prcsina se numara printre invitatii in concertele sustinute de Andrea Bocelli

0
19

andrea bocelliIn mai putin de 10 zile, tenorul italian, Andrea Bocelli va sustine doua concerte in Romania: la Bucuresti, pe 22 Iunie, in Piata Constitutiei si la Cluj Napoca, pe 25 Iunie, pe Cluj Arena.
Pentru ca numele Andrea Bocelli atrage doar oameni de calitate, organizatorii anunta cu bucurie prezenta pe scena si a unui alt iubit tenor italian, deja cunoscut publicului roman: Alessandro Safina. Cu o voce limpede, puternica si senzuala, dar si cu un timbru impecabil, Alessandro Safina a devenit cunoscut de-a lungul timpului, impresionand prin capacitatea sa de a imbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a cucerit scenele lumii, avand privilegiul de a colabora cu numerosi artisti internationali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Steward, Jose Carreras, dar si cu ai nostrii Brio Sonores si Amadeus.
O noua surpriza anuntata de catre organizatori este un moment artistic de dans, o coregrafie special creata pentru cele doua evenimente de catre Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formata din Paolo Campigotto si Alina Petre, care au adunat in palmares numeroase premii, fiind multipli campioni ai Romaniei la diverse competitii, insa si cu premii importante la campionate de talie internationala.
Reamintim faptul ca, pe scena, invitatii deja anuntati, nume sonore ale industriei muzicale, precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, maestrul neintrecut al naiului, indragitul Gheorghe Zamfir si copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina, vor fi acompaniati de artisti ai Orchestrei si Corului Operei Nationale Bucuresti si de cei ai Orchestrei si Corului Operei Nationale din Cluj-Napoca, cu o componenta de peste 70 de instrumentisti si 60 de coristi.
Astfel, atat scena din Piata Constitutiei, cat si cea de pe Cluj Arena, va fi plina de oameni cu o experienta impresionanta, de artisti ce traiesc pentru a darui bucurie si trairi cu adevarat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare nota.
Ne bucuram sa va anuntam ca cele doua spectacole Andrea Bocelli vor fi unice, pline de emotie, de caldura, de voci frumoase si puternice, de dansuri spectaculoase, special gandite pentru voi, publicul din Romania.
Deci, nu ratati, intalnirea cu Andrea Bocelli si invitatii sai, pe 22 Iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti si pe 25 Iunie pe Cluj Arena din Cluj Napoca. Biletele inca mai sunt disponibile in reteaua Eventim si credeti-ne, nu ati vrea sa lipsiti!
Un eveniment organizat de Quantum Media si sustinut de Telekom Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here