Alexandru Andrieș vă așteaptă la concert (28 noiembrie)

0
22

Alexandru Andries 28 noiembrie aArticol preluat din Adevărul
Alexandru Andrieş promite o seară veselă, caldă şi irepetabilă, în prag de Sărbători. Concertul va avea loc luni, 28 noiembrie, cu începere de la ora 19.30, la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă.
„Concertul de Moş Nicolae 2016 se ţine! Dar mai către Sfântul Andrei, pe 28 noiembrie. Acum zece ani am cântat tot la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă al României. Ce mai, e plagiat pe faţă!“. Astfel este anunţat evenimentul mult aşteptat de fani pe pagina de Facebook a artistului.
Concertul de anul acesta are şi câţiva invitaţi speciali: Radu Bânzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mîntulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitară, Cristian Soleanu la saxofon.  
Alexandru Andrieş lansează o invitaţie caldă la o seară de neuitat şi mai subliniază ceva: „Acesta este ultimul muzeu în care cântăm, la cel cu girafa în faţă – sigur nu!“.
sursa: adevarul.ro/entertainment/muzica/alexandru-andries-anunta-concert-mos-nicolae-ce-mai-e-plagiat-fata-1_582d5da65ab6550cb89566db/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here