Alexandru Rafila: Dacă iau şase luni clorochină preventiv mă omor singur

Articol de Ionela Stănilă publicat pe site-ul Adevărul

0
703
Alexandru Rafila
FOTO Eduard Enea

Alexandru Rafila a declarat faptul că medicamentul folosit de mai mulţi medici, clorochina, nu omoară virusul. Mai mult decât atâtâ, acesta susţine că poporul român este exagerat de preventiv.

„Am văzut schema din Germania. Clorochina e un medicament care scade edemul şi nu duce la distrugerea pneumocitelor. Clorochina se foloseşte deoarece scade inflamaţia la nivelul plămânilor, nu omoară virusul, dar îmbunătăţeşte capacitatea pacientului de a rezista. Mă sună colegi şi mă întreabă dacă pot să ia clorochina preventiv. Dacă iau clorochina preventiv şase luni de zile mă omor singur. Haideţi să ne calmăm. Pentru un popor care nu dă doi bani pe prevenţie, acum suntem exagerat de preventivi şi gata să ne omorâm pe noi datorită unor comportamente care nu îşi au locul. Trebuie să luam măsuri, dar nu excesive”, a declarat Alexandru Rafila, în direct la Marius Tucă Show.

Citeste mai mult: https://adevarul.ro/locale/calarasi/avertismentul-unui-medic-despre-tratamentul-nu-ucide-coronavirusul-alexandru-rafila-iau-sase-luni-clorochina-preventiv-omor-singur-1_5e7f01ba5163ec42713fc4e5/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here