Alin Coiotu’ Dinca este invitat in concertul lui Mircea Vintila de la Hard Rock Cafe, pe 24 noiembrie

0
83

Mircea Vintila la Radio Romania 2016Pentru showul ce marcheaza a cincea sa aparitie anuala pe scena din Hard Rock Cafe, Mircea Vintila a promis o seara deosebita, cu melodii foarte iubite si invitatii speciali. Primul invitat confirmat pentru concertul din 24 noiembrie, este Alin Coiotu’ Dinca, solistul formatiei Trooper.
Coiotu’ a spus: „Pentru mine rock-ulsi folk-ul au mers mereu mana in mana. Am prins perioadele alea frumoase in care toate concertele rock erau deschise de artisti folk. Si, prin urmare, nu am putut sa stau departe nici de acest gen. Faptul ca acum voi avea ocazia… sansa… de a urca pe scena alaturi de Mircea Vintila inseamna enorm. Nu pot sa descriu in cuvinte. Am sa incerc sa explic prin muzica, pe scena din Hard Rock Cafe.”
 
Setlistul concertului Mircea Vintila & Brambura va include cele mai cunoscute titluri lansate de indragitul cantautor, dintre care amintim: „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, dar si incantatoarele „Miruna” si „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati si sa va bucurati de un show deosebit in compania lui Mircea Vintilă.
 
Despre concertul din 24 noiembrie Mircea Vintila a declarat: „revin cu drag si cu toata inima la Hard Rock Cafe, o casa a muzicii unde mereu gasesc un public select, cald si entuziast. Va astept si de aceasta data la o seara de povesti puse pe note muzicale, cu si despre prieteni vechi.”
 
Mircea Vintila ii va avea alaturi pe scena din Hard Rock Cafe, pe instrumentistii din trupa Brambura.
Pentru concertul din 24 noiembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.
Categoria VIP – 100 lei (loc la masain fata scenei, intalnire cu artistul, poza si autograf)
Categoria 1 – 60 lei, cu loc la masa in fata scenei
Categoria 2 – 40 lei,  cu loc la masa in sala
Categoria 3 – 25 de lei, loc in picioare
Biletele se gasesc pe iabilet.robilete.ro si la Hard Rock Cafe.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here