Alina Manole a lansat volumul de poezie „Iubirevirgula2” (Editura Luna Pătrată – 5.09.2021) – Foto și video

0
196

Alina Manole a lansat volumul de poezie „Iubirevirgula2” (Editura Luna Pătrată - 5.09.2021) - Foto și videoAstăzi, în curtea Muzeului Literaturii Române, Alina Manole a lansat o nouă carte de poezii, „Iubirevirgula2”. Cartea a apărut la Editura Luna Pătrată iar cuvântul înainte îi aparține Andei Pittiș – prima cititoare a manuscrisului:

Între filele unei cărți putem așeza un trifoi cu patru foi, o frunză în formă de inimă sau o floare de ”nu mă uita”, pe care le-am cules în Grădina Botanică pe când ne plimbam de mână cu prima iubire. Apoi închidem coperțile și, pentru că niciodată nu putem să punem punct primei iubiri, până la următoarea, punem virgulă.

Între virgule se petrece viața, între virgule lansăm vaporașe de hârtie pline de speranțe și visuri, între virgule, Iubirea…

Cu sufletul plin de emoția de a-și vedea gândurile tipărite, Alina Manole deschide în fața ochilor noștri a doua carte a iubirilor dintre virgule. Cu grație, cu sfială, în joacă sau de-a dreptul dramatic. Împreună cu ea facem o călătorie în timp.

Gândurile ei devin ale noastre: doar am trăit și noi sentimentele acestea cândva sau de curând!

După câteva pagini descoperim cu uimire trifoiul cu patru foi, frunza în formă de inimă și floarea de ”nu mă uita” pe care le-am cules odată, în vremea primei iubiri.

Despre ce este vorba în această carte?

Despre autoare, despre noi, cititorii, despre poezie, despre Iubire. Virgulă

Anda Pittiș

Cei care doresc să achiziționeze cartea, o pot face scriind mesaj pe pagina oficială a Alinei Manole (link aici – click).

Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Alinei Manole. Înregistrarea poate fi urmărită mai jos:

Galerie foto:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here