ALINA MANOLE LA HARD ROCK CAFE (12.03.2015)

0
44

Alina Manole la Hard Rock Cafe 12.03.2015
Alina Manole la Hard Rock Cafe 12.03.2015

Articol de Iulia Radu
De 6 ani luna e pătrată! De 6 ani, Alina Manole „bate” țara în lung și în lat, cântând cu și pentru „păcătoși” despre Iubire, despre Amanți, despre Pitici, Prieteni invizibili și Fericire. Timp berechet pentru a-și fideliza publicul și pentru a cuceri din ce în ce în ce mai mulți iubitori de muzică. Dovadă este chiar concertul aniversar care a avut loc în Hard Rock Cafe pe 12 martie. Public numeros și dedicat, cu vârste cuprinse de la 5 la 50+. De obicei îmi place să mă retrag într-un colț pentru a-i observa mai bine pe spectatori. Ei bine, la concertele Alinei Manole, în public vei vedea mereu un adevărat spectacol de emoții. Pe chipurile lor sunt imprimate stările despre care cântă Alina pe scenă. Este fascinant să privești o mare de oameni care trăiesc, cântă și „ard” odată cu artistul de pe scenă.
 
Una dintre bucuriile serii (cel puțin pentru mine!) a fost „Prietenul invizibil”. Cred că nu o mai auzisem live de la concertul de lansare al albumului „Luna pătrată”, și dacă îmi amintesc bine atunci a urcat pe scenă și un actor care a dansat pe piesă. Alina a lansat și o provocare celor prezenți la spectacol: să îi scrie pe Facebook care a fost primul lor prieten invizibil. Al ei era un delfin. Nu au lipsit nici piese precum Fericirea de luni, Căsătorie în stil italian, Tu taci, De 30 de ani, Adevărul, Cutia Pandorei, Concomitent, Ea nu mă știe și bineînțeles, Luna pătrată, care a încheiat recitalul, fiind cântată alături de toți spectatorii.
 
Alături de Alina Manole au urcat pe scenă: Raul Kusak – pian, Claudiu Purcărin – tobe (care la un moment dat i-a cedat locul lui Ovidiu Condrea), Adrian Flautistu – contrabas și Dan Nicolau – trompetă.
 
Merită să trăiți măcar o dată experiența unui astfel de concert. Apoi cu siguranță veți reveni. Alina are o relație foarte bună cu publicul! Versurile îi sunt știute în totalitate. Transmite emoție și o reprimește. Concertul (care a început la ora anunțată, 21.30) a avut două părți echilibrate. În cele 10 minute de pauză, publicul a socializat, s-au făcut multe fotografii, s-au legat prietenii și s-a scris pe Facebook! Am întâlnit și oameni care erau pentru prima dată la un concert al Alinei. Clienți fideli ai localului, s-au bucurat că au avut în sfârșit șansa să o vadă live. „Îmi propusesem de mult să o văd, dar nu știu de ce nu am ajuns. Habar n-aveam că în seara asta cântă ea la Hard Rock. Mă bucur că am venit, a fost o seară deosebită. Cu siguranță voi mai merge la concertele ei”, mi-a spus Liviu (36 de ani).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here