Alina Manole pregătește un nou album

0
37

Articol de Iulia Radu
 
Căutam pe net (cu disperare, aș putea spune!) o veste bună! E marți… mă înțelegeți… trebuia să „fentez” cumva cele 3 ceasuri rele. Facebook-ul mi-a scos rapid în fața ochilor un motiv de a zâmbi. Alina Manole pregătește un nou album! Artista a făcut anunțul pe blogul personal, de unde citez un fragment:
 
„…cu emotia de a anunta faptul ca vom intra in studio sa inregistram noul album. aceasta este vestea cea mare. sub umbrela ei va exista multa munca. am inceput deja sa lucram la sala de repetitii. desenam, pe hartie si pe instrumente. ne gandim la jucarii, la cele mai simple jucarii…sunt cel mai greu de realizat. Raul e alaturi de mine si gandim solutii. ii multumesc si aici. Victor Panfilov e in stand by, asteapta sa incarcam tot si sa intram in studioul sau nou si tare frumos. Nasu’ si Dan sunt langa mine si ei. mai exista un muzician care a spus “da” colaborarii, contrabasist in toata regula. om frumos si ordonat: Adi Flautistu”.
Puteți citi în întregime articolul scris de Alina aici.
 
Albumul va conține 11 piese. Pe unele dintre ele le știți doar din concerte (singura postată pe youtube o puteți asculta mai jos).  alte două sunt noi și le veți asculta doar după ce va apărea discul.
Îi dorim succes Alinei și așteptăm cu nerăbdare albumul!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here