MIRCEA BANICIU & BAND pe 21 februarie la Hard Rock Cafe

0
27

Primavara incepe mai devreme la Hard Rock Cafe! Seara de vineri, 21 februarie este rezervata unui concert select, in care cele mai indragite piese din repertoriul lui MIRCEA BANICIU vor fi puse in valoare de parfumul de epoca si imblodurile rock’n’roll.
MIRCEA BANICIU  va fi acompaniat de doi muzicieni cunoscuti, impreuna cu  care sustine de fiecare data concerte de neuitat: Vlady Cnejevici – claviaturi si Teo Boar – chitara.
 
In decursul unei cariere de aproape patru decenii destinul muzical al lui MIRCEA BANICIU s-a impletit, pentru o vreme, cu cel al legendarei trupe Phoenix, apoi s-a contopit cu existenta Pasarii Colibri si s-a concretizat in nenumarate concerte si materiale discografice.
 
Pentru concertul de la Hard Rock Cafe sunt in vanzare trei categorii de bilete:
Categoria VIP – 120 Ron (intalnire & poza, afis  & CD cu autograf)
Categoria I – 80 Ron – loc la mese, in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)
Categoria II –60 Ron  – loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)
 
Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro  si myticket.ro.
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here