S-au ieftinit biletele de la categoria 1 pentru concertul AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER!

0
22

Afis Al Bano & Romina Power 5 noiembrieOrganizatorii concertului „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” anunta reducerea pretului pentru categoria 1 de bilete! De azi – 29 octombrie 2014, in toate magazinele si site-urile de specialitate, ultimele bilete la categoria 1 se vor gasi la pretul de 350 de lei, in loc de 500 de lei!

 
 
O saptamana ne mai desparte de marea intalnire dintre Al Bano si fosta sa sotie si partenera de scena – Romina Power! Biletele pentru concertul programat in data de 5 noiembrie se vand rapid, mare parte din acestea fiind deja epuizate.
 
Pentru a asigura accesul cat mai multor fani la mult asteptatul concert, ultimele bilete de la categoria 1 au fost reduse de la 500 de lei la 350 de lei! Locurile corespunzatoare acestei categorii sunt in apropiere de zona centrala, in prima jumatate a salii!
 
Romina si Al Bano – cuplul de aur al Italiei concerteaza impreuna in Romania pentru prima data! „Felicità”, „Ci Sarà”, „Libertà”, „Dialogo”, „Acqua di mare”, „Sharazan” si multe alte hituri vor putea fi ascultate live in seara de 5 noiembrie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti!
 
Cei care nu si-au rezervat inca un loc in sala trebuie sa stie ca biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1.  Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!
 
~~Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here