ALTERNOSFERA, concert în Club Control (20 octombrie)

0
21
Alternosfera 20 octombrieALTERNOSFERA va cânta în premieră în Club Control, pe 20 octombrie, în cadrul seriei de concerte BT Live, care reuneşte o parte dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.
Ready to rock`n`roll?!!!
Open doors: 21.00h
Intrare: 50 lei ( in avans si la intrare, daca mai rămân bilete)
Biletele au fost puse in vanzare in avans, la bar si online pe:
https://eventbook.ro/music/bilete-concert-alternosfera-bt-live-club-control
BT Live se va derula în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), începând cu 29 septembrie până la sfârșitul anului 2016.

Mai multe detalii despre bilete și reguli acces:
www.facebook.com/clubcontrol
www.control-club.ro
 ————————–
Povestea trupei Alternosfera a început în 1998 și s-a propagat cu forță de îndată ce piesa „Wamintirile”, a invadat posturile de radio și televiziune din Republica Moldova și România. Brand-ul deosebit de chitară grunge şi clape armonioase dau trupei din Chişinău melodicitate şi originalitate şi o înscrie pe lista numelor esenţiale ale scenei alternative actuale.
Printr-o prezenţa live impresionantă şi materiale de studio lucrate meticulos (cinci albume şi un EP), dar și datorită unui fanbase remarcabil și fidel, Alternosfera a devenit unul dintre headlinerii favoriti pentru evenimentele de mare amploare din întreaga țară.
Învăluită în misterul conceptelor de show promovate prin „Virgula Tour” și „Epizodia Tour”, Alternosfera urcă în premieră pe scena clubului Control cu povestea celui mai nou album „Haosoleum” (2015) și va susține un concert de neuitat în cadrul seriei BT Live.
www.facebook.com/Alternosfera
————————–——————–
BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.
Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.
www.bancatransilvania.ro

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here