Am pierdut telecomanda și am ascultat discursul lui Becali de la România TV

0
374

Am pierdut telecomanda și am ascultat discursul lui Becali de la România TVCelui care a inventat televizoarele fără butoane, să-i crape obrazul de rușine! Butonam telecomanda, când m-a sunat bunica. I-am răspuns și soarta, ceasul rău a făcut să rămână televizorul pe România TV.

După ce am încheiat convorbirea, Gigi Becali își începea discursul. Zic să schimb canalul. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, telecomanda nicăieri. Vreo 20 de minute am căutat-o, timp în care lui Becali nu i-a tăcut gura deloc. Delir total! Dumnezeu în sus, Dumnezeu în jos. Vaccin, imunitate, fac ăștia un vaccin contra vaccinului. A vorbit despre Pițurcă, despre procurori, despre judecători… Le-a amestecat pe toate. E mereu cu icoanele pe fundal și cu mătăniile în mână. Omul lui Dumnezeu (?!?)… zice el!

Am impresia că are un fel de podcast la tv. Mă uit și nu-mi vine să cred! La final, îl aud pe Robert Turcescu spunând că lui îi „era dor de Gigi Becali, că e autentic”. Altul zice că e un tip franc, că vorbele lui pleacă din inimă….

Eu înțeleg că omul plătește bine, dar cât de jos să fie compasul moral ca să accepți să îl lași să bată câmpii în voie la tv?! Mereu m-am întrebat , de ce nu se distanțează Biserica de el?! Unul care se laudă cu tot ce face, care nu face decât să vorbească despre bani, numai atitudine de bun creștin nu poate avea. Dar înțeleg că și la Biserică, tot banul dictează.

Tot ce pot să sper este că, la un moment dat, CNA-ul va pierde telecomanda și va rămâne blocat tot pe România TV. Poate scăpăm cumva de ei.

P.S. Mesajele de pe burtieră sunt ucigătoare. Aveți un exemplu în fotografia din articol.

Am găsit telecomanda și am dat pe ProTV, unde Vica Blochina (Survivor) (culmea, fix în ziua în care l-am văzut pe Pițurcă la tv toată ziua) avea o criză de nervi. Se pare că, divertismentul tv e cu nervii-n pioneze/piuneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here