AM PRIMIT, VĂ POVESTESC (2)

0
93

alina manole 3 am a
Alina Manole colectie „3 a.m.”

coma-cdCasa Universal mi-a oferit șansa să ascult noul CD al grupului Coma, intitulat Orizont. Remarcabilă este prezentarea grafică a booklet-ului care include și toate textele trupei. Componența implicată este Cătălin Chelemen (voce), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (bas), Răzvan Albu (tobe), Matei Tribacu Blendea (chitară) iar Hefe la ”samples turntable”. Un material echilibrat, pe care e bine să-l ascultați dar să-l și priviți cu atenție!
 
 
 
virgil popescu silvia dumitrescu oana sarbu aVirgil Popescu este compozitorul fericit al acestei perioade.  Eurostar a editat trei albume.  Oana Sârbu și invitații săi- „De Crăciun voi fi acasă”, „Stai lângă mine Moș Crăciun” (piese de sezon cântate de copii dar și de Monica Anghel, Ramona Oțelea, Luminița Anghel, Manuela Fedorca). Al treilea material semnat de V. Popescu îi revine solistei Silvia Dumitrescu. „Îl așteptăm pe Moș Crăciun” înclude 12 piese frumoase la care au lucrat și chitaristul Florin Ochescu, alături de Puiu Pascu și compozitorul multi-instrumentist Virgil Popescu.
 
 
 
marian stere cd a
Un alt CD de sezon scos de Eurostar înclude ”Surprize de Crăciun” propuse de Marian Stere și invitații săi. Marian este interpret dar și autorul a 11 texte de pe album. Printre invitați am reținut câteva nume: Angela Similea & Marius Țeicu, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu & Andantino, Gabriel Dorobanțu, Carmen Rădulescu ș.a.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marina Almasan carte aNici eu nu mai știu cine sunt” este titlul cărții semnate de Marina Almășan editată de Grupul Editorial Corint. O carte spumoasă pe care am citit-o, am scris și câteva vorbe în prefață, după oameni serioși ca Alex Ștefănescu și Lucian Avramescu.
 
 
 
 
 
 
 
 
nelu stratone carti aDe ce Club? Uite d-aia!” este o carte de dialoguri cu Aurel Gherghel realizate de Nelu Stratone. Relu Gherghel a fost un mare sufletist al mișcării pop-rock-folk, organizator, animator și comentator. Casa de Pariuri Literare are un întreg ciclu de astfel de lucrări. De exemplu Nelu Stratone devine cel intervievat de Florin Silviu Usulescu în cartea ”Stratonelu (un rocker atipic)”.
 
 
 
 
Un triplu CD pentru colecționari  și insomniaci a ajuns acum la mine. Cu dedicație de la Alina Manole. 3 a.m. include albumele „Luna pătrată”, „Dragoste în 3” și „Fericirea de luni”. Editare și grafica aparțin de Luna PR &Events, iar producător este, desigur Alina Manole.
 
Mulțumesc aici tuturor celor care îmi acordă onoranta lor atenție și promit să nu las nimic nefolosit, neascultat sau necitit.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here