CÂTE STELE SUNT PE CER?

0
45

steaua sigla aMarius Lăcătuș va reactiva o echipă FC Steaua București. Adică Armata are voie să aibă echipă de amatori, dar nu profesionistă. Liga a 4-a va beneficia și de Stadionul Ghencea, care a fost lăsat în paragină. Sunt mai mulți colegi de-ai lui Lăcătuș dispuși să ajute la nașterea noii echipe. Se știe că noul proiect nu poate ajunge în prima ligă, că nu poate participa în competiții europene. Așadar la ce folosește această mișcare a CSA sau a MAPN?  Nici dacă Becali ar renunța brusc, dar n-avem noi norocul ăsta, tot n-ar putea prelua Armata echipa, pentru că NU ARE VOIE ÎN CUPELE EUROPENE! Și atunci care e miza? O echipă de amatori va juca pe un stadion al statului, al nostru, în timp ce o echipă profesionistă care aducea și bani, plătea chirie, nu poate s-o facă, dând sume mari la Arena Națională. Chiar și jucând prost FCSB a adus bani la buget prin taxe și impozite.
Gazeta Sporturilor subliniază că Lăcătuș va fi director tehnic. Tot la CSA sunt sau vor fi și Adrian Bumbescu, antrenor coordonator, Vasile Aelenei, Sătmărean, Radu Troi, Anghelini, Ion Ion, Florea Voinea.
Același cotidian publică pe 14.12.un pamflet inspirat, semnat de Maria Andrieș cu titlul „O echipă de fotbal și-a înființat o armată”:
http://blogsport.gsp.ro/andries/2016/12/14/o-echipa-de-fotbal-si-a-infiintat-o-armata/
 
Cu siguranță vor mai fi reacții la apariția celei de-a doua echipe Steaua, dar cea a lui Becali reprezintă esența lor. „Nu o spun cu răutate. Dar o să vadă Lăcătuș că îl țin cu echipa lui în Liga a 3-a. Nu va promova niciodată în prima ligă”. (Gigi Becali, patron Steaua, citat din Gazeta Sporturilor din 15 decembrie)
 
Cristian Gațu a povestit la DigiSport cum a fost dat afară de la Conducerea Clubului Steaua de Babiuc, pe atunci ministru, doar pentru că n-a vrut să desființeze secții cu mari campioni! Jos pălăria pentru Gațu!
Și totuși cei 10 ani cu Becali au adus și trofee, bani, glorie, dar și scandaluri, conflicte, dezbinări. E clar că GB n-a mai fost demult la Muntele Athos! Brandul Steaua a circulat în Europa fără ajutorul celor de la CSA, așa că ei ar trebui să-i plătească lui GB niște sume frumușele. Iar cine a făcut contractele cu el, dacă nu-s legale, să fie pedepsit.
Dovada că echipa lui Becali e varză de 10 meciuri cel puțin, este înfrîngerea rușinoasă de la Mioveni. Declarațiile lui Reghe arată cît de slab pedagog e, cît e de duplicitar, cît de neinspirat e la schimbări.Afară din Europa, afară din Cupa României, locul trei în Ligă…ce urmează? Lasă că vedem după pregătirea de iarnă! Cu aer superior își critică jucătorii, nu-și asumă nicio răspundere a eșecurilor în lanț. Nu se consideră vinovat de faptul că absolut toți jucătorii ajunși la FCSB își pierd încrederea, forma sportivă adesea și talentul! Doi brazilieni au ratat aseară loviturile de la 11 metri. Dacă știi că sunt labili, dacă știi că pe Boldrin l-a făcut zob marele patron, nu-l pui să bată 11 metri. Dar pentru asta trebuie să știi foarte puțină psihologie, iar la Reghecampf acest domeniu nu există!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here