AMELIA BRIGHTMAN, SORA CELEBREI SARAH BRIGHTMAN, VA CANTA ALATURI DE GREGORIAN, IN CONCERTUL DE LA BUCURESTI

0
181

AMELIA BRIGHTMANAmelia Brightman (n.1979), sora mai tanara a celebrei soprane de classical crossover, Sarah Brightman, soseste la Bucuresti cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte, eveniment deja anuntat pe data de 16 mai, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00.
Nu trebuie sa uitam ca Sarah Brightman a cantat alaturi de nemtii de la Gregorian, imediat dupa divortul de Lloyd Webber, reluandu-si cariera muzicala cu fostul producătorul Enigma, Frank Peterson, de data aceasta ca un artist de clasic crossover. Sarah Brightman este printre cei mai proeminenti interpreti sau executanti ai genului, cu vanzări la nivel mondial de peste 30 de milioane de discuri și 2 milioane de DVD-uri.
Alaturi de Amelia va mai urca pe scena si Narcis Iustin Ianau,  finalistul primului sezon al show-ului „Romanii au talent„.
Portile la concertul GREGORIAN se vor deschide de la ora 19.00!
 
La inceput, Gregorian a fost mai mult un grup de orientare pop, ce a luat fiinta “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo – Enigma. Sub acest concept au inregistrat albumul Sadisfaction cu voci aduse de la  The Sisters of Oz: Susana Espelleta (sotia lui Frank Peterson de la acea data) si Birgit Freud. Oricum, a fost singurul album in acest stil, ce dupa ani a condus la ceea ce multi dintre noi cunoastem: albumele Masters of Chant. In 1998, Peterson si echipa lui formatata din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau and Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarandu-se sa pasesca pe zona cantecelor in stil gregorian. Selectia cantecelor era foarte stricta. Pentru fiecare album piesele au fost atent selectionate, aceasta pe langa melodiile compuse de Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman si Carsten Heussman. Doisprezece vocalisti au fost angajati sa inregistreze piesele intr-o atmosfera bisericeasca, pentru ca sunetul sa fie unul cat mai aproape de adevar.
 “Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.
Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.
Va invitam la un periplu muzical mult asteptat in Romania! Interpretarea unica a celor mai celebre cantece pop si rock, piese proprii, membrii corului invaluiti in robe de calugari, intreg misterul din jurul chipurilor si glasurilor, toate vor trimite publicul cu gandul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.
 
Gregorian 10 maiBiletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei
Categoria III – 59 lei
 
Acestea sunt disponibile online pe:
bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate
bilete.ro si magazinele Germanos;
eventim.ro;
myticket.ro si magazinele Diverta;
bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National
startickets.ro si ticketstore.ro
salapalatului.ro
 
Video: https://www.facebook.com/germanqualityentertainment/videos/1719069968370837/?pnref=story

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here